Головна » Усі публікації » Чемпіонат міста » Огляд 3 туру УФЛ 2021
12:07
Огляд 3 туру УФЛ 2021
Третій тур Суперліги УФЛ вийшов передбачуваним і інтригуючим водночас. Фаворити перемогли, але не всі це зробили відносно легко.

Огляд 3 туру УФЛ 2021 Зокрема, діючий чемпіон «Ужнет» зіткнувся з проблемами у грі проти  «Вопака». Забивши на 1 хвилині, команда занадто рано повірила в перемогу і відзначитися ще раз не змогла до 35 хвилини. І добре для них, що Роман Гречка забив ще раз, адже на останній хвилині «Вопак» відіграв один м’яч . У підсумку – нервова перемога ужнетівців 2:1 (Пилип, Гречка – Гвазава).

«Медея» та «Уж» більш спокійно розібралися з опонентами. 

«Уж» розгромив «Prevention» 6:0 (Боїшко-2, Мицак-2, Лучин, Рабел), а «Медея» забила більше, але і пропустила 4 від «Невицького» 13:4 (Соскида-4, Трухан-2, Ковач, Роботишин-2, Русин, Дзьоба-3 – Арбузов-3, Лаба).

Родзинкою туру став матч «Худльова» і «Юніпова». 

Багато хто вважав саме перших фаворитом матчу. Проте забивши 2 голи до 22 хвилини, «Худльово» розвинути успіх не зумів, а «Юніпов» навпаки зібрався і відігрався. У підсумку 2:2 (Турецький, Волошин – Малеш, Врабель)


У Вищій лізі «Дюшес» здобуває свою третю поспіль перемогу! Цього разу вони перемогли «Крайну» 3:1 (Зуб, Джанда, Роля – Матринець). Загалом, матчі Вишки не вийшли результативними. Проте це не свідчить, що команди не вміють забивати, а швидше, що ніхто з колективів не хотів поступатися і всі добре відіграли в обороні.

Так, «Шипіт» мінімально переміг «Кам’яницю». Що цікаво, за 5 хвилин до кінця матчу міжгірці програвали  з рахунком 0:1, проте зуміли створити камбек і вирвали перемогу 2:1 (Кривка, Бирак – Ковальчук). 

До останньої хвилини жила інтрига і у матчі «Трактора» з «Епіцентром». Останні вели в матчі 2:1 і за 2 хвилини до кінця пропустили  від «трактористів» - 2:2 (Федчук-2 – Турега-2).


Перша ліга була результативнішою. «Зіна» продовжує розривати своїх суперників. Цього разу під їх каток підпала «Імперія» - 10:2 (Черевка-3, Купар-3, Іванов, Данкулинець, Бедьо, Чегіль - Антал – 2)

Розібрався з своїм опонентом і «Беркут», щоправда у відповідь пропустив три гола у свої ворота – від «Октави». Рахунок матчу 6:3 (Ганкулич-2, Стецьо-2, Мкртичан, Микульця – Балог, Алексік, Равлюк).

«Сторожниця» перемогла у матчі з «Вашою Хатою» 5:2 (Кононенко-4, Маряш – Назаренко-2). Єдина нічия була зафіксована в матчі «Будівельника» і «Брами». В цій грі перевага за таймами: в першому «Будівельник» забив двічі, у другому – «Брама» 2:2 (Юричка, Росул – Івашко-2)


В Другій лізі, що цікаво, відразу три поєдинки закінчилися з однаковим рахунком 4:4.

Зокрема, так зіграв лідер «Гермес» з «Альфа страхування». Щоправда, до останніх 10 хвилин «Гермес» програвав 2:4. В підсумку 4:4 (Шоляк-2, Черничко, Федак – Агапітов-3, Блешинець)

З таким же рахунком зіграв і «Турбогаз» з «Будівельником-2». При чому, «заводська» команда теж врятувалася – забила двічі в останні 2 хвилини і у підсумку 4:4 (Химич, Галабурка, Форос, Малильо – Селменський, Симкович, Плиска-2)

Також результативну нічию видали «Проспектом junior» – «Сімер». І цей матч не поступався драматичності іншим. На передостанній хвилині «проспектовці» вийшли вперед, але не зберегли перемогу і на останній пропустили  - 4:4 (Заяць-2, Нергеш, Поліщук – Рогач, Нергеш, Іванчо, Мешко)

Єдина гра, де не виникало питання про переможця – в матчі «Фіхтена» і «ОК ДЮСШ ФСТ Україна». Рахунок 14:2 (Ільків-4, Пустовіт-3, Дудаш-3, Митро-3, Каганець – Головей, Дідик)

 
Категорія: Чемпіонат міста | Переглядів: 609 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: