Головна » Усі публікації » Чемпіонат міста » Огляд 3 туру УФЛ 2021/2022
13:00
Огляд 3 туру УФЛ 2021/2022
В Суперлізі вже традиційно на цих вихідних вийшов яскравий тур. І дуже результативний.

Огляд 3 туру УФЛ 2021/2022 Команди, які вигравали, забивали у ворота своїх суперників не менше 6 голів за гру.

Діючий чемпіон «Медея» доволі впевнено розібралася з «Юніповим». Вони хоч і пропустили першими, але протягом матчу 8 разів розписалися у воротах суперника – перемога 8:3 (Русин-3, Ковач-2, Дзьоба, Вагін, Кінгелі – Равлинець-2, Дюгованець).

Перемога «Ужнету» була більш драматичною. Команда грала свій поєдинок Суперліги  наступного дня після матчу з чернівецьким «Врожаєм» в рамках Кубку України,в якому,зазначимо,поступилась. І за підсумками двох програшних матчів,припинила виступи в Кубку. Більшість матчу «Ужнет» програвав «Вопаку» - 0:3, 1:4, 3:4, 3:5. І тільки за 12 хвилин до кінця матчу активізувався і забив відразу 6 голів у ворота суперника. Перемога – 9:5 (Мирончук-3, Мицак-3, Гальчак, Лучин, Багрій – Січка-2, Коштура, Чульба, Ходаковський).

«Уж» свій матч виграв набагато переконливіше. Переграли амбітний «Дюшес» з рахунком 6:2 (Павліш-2, Боїшко-2, Біреш, Михайловський – Мадяр, Зизич).

Цікавим був поєдинок між «Худльовим» та «Невицьким Замком». Нагадаємо, що до цього матчу жодна з команд в Суперлізі не здобувала очок. І сильнішим в очному протистоянні було саме «Худльово». Вони перемогли з рахунком 6:1 свого опонента (Медведєв-2, Турецький-2, Волошин, Лютнянський – Бутрик).


У Вищій лізі в 3 турі теж було чимало цікавого. Всі матчі пройшли у доволі  рівній боротьбі. В матчі сусідів турнірної таблиці, «Шипіта» та «Брами», все вирішив другий тайм. У ворота «Брами» в останні 20 хвилин залетіло аж 7 голів від міжгірців і це стало запорукою їх перемоги – 8:5 на їх користь (Гимба-3, Мушка-2, Бірак-2, Канюк - Петренко-3, Чутора).

Центральним матчем став поєдинок 2 і 3 команди Вишки – «Вікінга» та «Лугоша». Першим забив саме «Лугош», за 2 хвилини до кінця вони подвоїли рахунок,обидва - десятиметрові удари за перебір фолів. Під завісу матчу вікінги один м’яч відквитали, щоправда на камбек не вистачило часу – 2:1 (Лисаченко-2 – Ганич)

Лідер дивізіону, «Трактор», свій матч виграв досить спокійно – 2:0 над «Меркатором» (Кардач, Федчук)

В поєдинку команд, які досі своїх очок не здобули, «Prevention» та «Коритнян», сильнішими виявилися останні. Хоч і гра вийшла цікавою. Команда з Ужгородщини вела після першого тайму 2:0, в першій половині другого пропустили 2, але в останні 10 хвилин знову двічі забили – 4:2 (Ільницький-2, Мартинич, Цибик – Каганець-2).


В 3 турі Першої ліги змінився лідер. В центральному матчі «Беркут» у драматичному матчі здолав «Перечин». Після першого тайму саме перечинці вели в рахунку 0:2, але за 12 хвилин до кінця гри мукачівці зуміли тричі відзначитися у воротах суперника. І в підсумку гра закінчилася на їх користь 3:2 (Мкртичан, Симонян, автогол – Король, Бабич).

Разом з «Беркутом» лідирувати в дивізіоні буде і «Твоє місто». Вони впевнено перемогли «Будівельник» 5:1 (Русин-2, Пайдич, Бертич, Заяць – Вакула).

«Кам’яниця» здобула свою першу перемогу в сезоні. Вони завдяки 3 голам в 2 таймі перемогли «Октаву» 3:1 (Віталій Ковальчук-2, Володимир Ковальчук – Тиводар).

Їхній успіх повторила «Ваша Хата», яка також позбулася нулів в графі «очки». В цьому турі вони переграли «Сторожницю» 3:0 (Назаренко, Гопко, Бокотей).


Друга ліга, як завжди, порадувала гольовою феєрією. Особливо відзначився «Фіхтен». В центральному матчі туру вони розтрощили команду «Альфа страхування». Рахунок матчу побив всі рекорди 13:3 (Дудаш-6, Остафійчук-3,Чедрик-2, Каганець, Скунзяк – Юдик-2, Гайдучок)

Ще один лідер дивізіону, «Profix», також свій матч виграв – переграли «Гермес» 7:2 (Нергеш-5, Сугоняк, Демян, Костів – Сокол, Дзямко).

В інших матчах боротьби було чимало. Зокрема, в матчі Наsos  - ОК ДЮСШ ФСТ України. Довгий час рахунок був нічийний і тільки 2 голи в останній десятихвилинці допоміг виграти Наsosу - 5:3 (Дюгованець, Іванов, Гимба, Рогач, Німець – Штефанюк, Хованець, Попіль). 

Стільки ж голів у ворота суперника забила і команда УжНУ, щоправда у відповідь від «Імперії» отримали менше - 5:2 (Минайленко-3, Шкірта, Жентичко – Курта, Антал)

 
Категорія: Чемпіонат міста | Переглядів: 694 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: