Головна » Усі публікації » Чемпіонат районів » Огляд 4-го туру зимової першості Іршавщини
16:38
Огляд 4-го туру зимової першості Іршавщини
У неділю, 22 лютого, було зіграні матчі четвертого туру в зимовому чемпіонаті Іршавського району.

У неділю, 22 лютого, було зіграні матчі четвертого туру в зимовому чемпіонаті Іршавського району.

Сюрпризи від «Доробратова», «Будівельника» та «Броньки»

Ковалями головних сенсацій стали доробратівці, приборжавці та броньківці. «Доробратово», завдяки дублям від Юрія Сороки і Андрія Белякова та голу від Івана Качура, дуже впевнено припинило свою двоматчеву серію поразок із різницею в 2 голи і більше. При цьому, клуб із Боржавського вдруге поспіль пропустив більше 4 мячів, що в підсумку принесло йому друге до ряду розгромне фіаско. Єдиною втіхою для річкових є те, що цей ляп, завдяки влучним пострілам Володимира Чекана та Івана Чутори, не став зовсім сухим.

Будівели в, здавалось би, найконкурентнішій битві дня, більш ніж переконливо припинили свою триматчеву серію поразок із різницею в 3 голи. Греблянці хоча й тримали паритет у рахунку протягом двох третин першого тайму, та піти сухими на перерву їм не дозволили влучні постріли від Романа Бобира та Валерія Шандри – 0:2. Під завісу другої половини гри Василь Урста оформив дубль і довершив друге в цьому зимовому сезоні відчутне побиття команди з капустяного краю.

Броньківці, завдяки хет-трику Юрія Кузана, ще до перерви розірвали зірковий захист «Сільця», яке за підсумками літнього чемпіонату 2014 році увійшло до 26-ти кращих команд Закарпаття. Слід відзначити, що «Бронька» вперше в поточному чемпіонаті забила більше двох голів, що в підсумку, незважаючи на штурм від фаворита в другій половині поєдинку та голи в середині 2-го тайму від Сергія Білана з пенальті та Василя Костелеби з гри, дозволило їй до фінального свистка втримати переможний рахунок. Для сілецьких майстрів шкіряної лобди це вже другий поєдинок поспіль, у якому вони не можуть забити більше двох м’ячів.

«Шахта» дала якісне вугілля

Саме такий висновок можемо зробити після недільного, не побоюсь цього слова, успіху від ільницького «Шахтаря». Гірники в грі проти одного з шести кращих юнацьких колективів Закарпаття 2014-го року,завдяки хет-трику від свого кращого бомбардира Віталія Матіка та черговим м’ячам від Романа Гуленка та Владислава Сочки, спромоглися забити майже стільки ж голів, як у трьох попередніх своїх поєдинках разом узятих і досягли першого розгрому суперника в цьому зимовому сезоні. І це при тому, що до цього юні міські таланти більше одного м’яча за поєдинок не пропускали.

«Арданово» набирає оберти

Ще очікуваніше завершилась центральна битва групи «Б», у якій арданівці вдруге поспіль змогли залишити свої ворота на замку. При цьому, співпадіння це чи закономірність, та зарічанці також не змогли забити жодного разу вже вдруге до ряду. При цьому, завдяки влучним пострілам Гентіха Мкртчяна та Олександра Поповича, підопічні Михайла Булези вперше пропустили більше одного гола.

Фаворити взяли своє

Найпередбачуваніше завершили свої матчі дві кращі команди району останніх років. У центральній битві зони «А», довжанці, завдяки влучним пострілам від Олексія Остафійчука, Віктора Ганчича, Михайла Чедрика та Івана Рота, довели свою серію розгромних перемог до чотирьох поспіль. При цьому білківці втретє в цьому сезоні не змогли забити більше одного м’яча і зазнали другої розгромної поразки. Гол-престижу, як кажуть за всіх суперників «Боржави» 1-4-го турів, забив Жан Костак. Як це не дивно, та вперше, завдяки влучним пострілам від Миколи Татинця, Владислава Магоча та Андрія Харченка, більше двох м’ячів забила «Бужора», що дозволило їй вперше виграти з різницею більшою, ніж один гол. При цьому, негрівці, завдяки влучному пострілу Крістіана Немеша, припинили свою двоматчеву серію розгромних поразок.

Переміщення команд

Кому вгору?

За наслідками 4-го туру, найбільшого прогресу досягла «Бронька», яка підстрибнула на три місця вверх і після тижневої перерви увійшла до призової зони групи «А».

По одному кроку наверх зробили основа «Бужори», «Арданово», «Шахтар» та «Заріччя». Іршавці вдруге очолили групу «Б». Арданівці вперше піднялись до двійки лідерів цієї ж групи. Гірники після двотижневої перерви повернулись до двійки лідерів зони «А». Зарічанці вдруге піднялись до провідного квартету групи «Б».

Кому вниз?

Головними невдахами турнірного підрахунку стали «Колос» та «Білки», які впали на дві сходинки. Великокомятці вдруге опинились за межею двійки лідерів групи «Б». Білківці, після тижневого перебування в призоій зоні групи «А», залишили її межі.

По одному кроку донизу зробили «Сільце», «Боржава» з Боржавського та юнаки «Бужори». Майстри з Сільця вперше опинились у нижній половині таблиці групи «А». Боржавці вдруге не увійшли до провідного квартету зони «Б». Іршавська молодь вдруге випала з першої п’ятірки.


Результати 4-го туру:

Група «А»

«Бронька» – «Сільце» – 3:2
«Боржава» Довге – «Білки» – 4:1
«Шахтар» Ільниця – «Бужора» (U – 18) Іршава – 5:0
«Будівельник» Приборжавське – «Гребля» – 4:0

Група «Б»

«Бужора» Іршава – «Скала» Негрово – 3:1
«Доробратово» –«Боржава» Боржавське – 5:2
«Арданово» – «Заріччя» – 2:0


Турнірне становище

Група «А»

«Боржава» Довге – 12 очок (різниця голів – 24:1)
«Шахтар» Ільниця – 9 (11:4)
«Бронька» – 7 (6:4)
«Білки» – 6 (8:8)
«Сільце» – 6 (9:11)
«Бужора» Іршава (u-18) – 4 (4:7)
«Будівельник» Приборжавське – 3 (5:13)
«Гребля» – 0 (1:20)

Група «Б»

«Бужора» Іршава – 9 (6:3)
«Арданово» – 7 (8:2)
«Колос» Великі Комяти – 7 (7:2)
«Заріччя» 4 (5:5)
«Боржава» Боржавське – 4 (7:5)
«Доробратово» 3 (6:8)
«Скала» Негрово – 0 (1:12)

у «Заріччя» та «Боржави» на матч більше за решту колективів цієї групи.

Євген СВИЩО для «Lobda.at.ua»

Категорія: Чемпіонат районів | Переглядів: 735 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: