Головна » Усі публікації » Чемпіонат районів » Огляд 5-го туру чемпіонату Берегівського району
20:31
Огляд 5-го туру чемпіонату Берегівського району
У неділю на футбольних полях району відбулись матчі V-го туру.

У неділю на футбольних полях району відбулись матчі V-го туру.

Центральним поєдинком туру була гра в селі Великі Береги, де місцевий «Талісман» приймав минулорічного чемпіона ФК «Артос» з села Гать. Гра виправдала сподівання вболівальників – була цікавою, напруженою, інтрига тривала до останніх хвилин гри. Першими на 13-ій хвилині матчу в рахунку повели великоберезці – відзначився Гергель Горват. Але перевага тривала недовго на 17-ій хвилині Владислав Магочі зрівняв рахунок. До кінця першого тайму рахунок не змінився. По перерві першу атаку на 46-ій хвилині використав Гергель Горват і «Талісман» повів в рахунку – 2:1. На 53-ій хвилині «Артос» зрівнює рахунок, відзначився Ласло Пал. В подальшому гра проходила з поперемінним успіхом, але атаки завершувалися нічим. На 63-ій хвилині матчу за грубу гру захисник гатянців – Василь Чубірко, побачив перед собою червону картку. Здавалося б, гра завершиться нічиєю, і тут великоберезці організували швидку атаку, Горват Гергель вийшов віч-на-віч з кіпером гатянців – Романом Демським, відпасував Володимиру Бабичу і той поставив переможну крапку в грі – 3:2.

Не менш цікаву гру очікували вболівальники в селі Кідьош, де місцева команда приймала лідера чемпіонату – «Фенікс» з Бадалова. Але інтриги не було. Бадалівці легко здолали опір суперника і перемогли з рахунком – 3:0. І довели свої амбіції на чемпіонство. В 4-ох іграх, забивши 27 голів, не пропустивши жодного.

Несподівано завершилася гра в селі Мала Бийгань, де місцева команда декласувала футболістів села Боржава, і перемогла з розгромним рахунком - 6:1.

Аутсайдер чемпіонату ФК «Попово» нічого не міг протиставити берегівській «Зірці» і поступився з рахунком – 0:5. Також несподівано футбольний клуб «Свобода» на власному полі поступився команді села Запсонь – 1:4.

Таким чином одноосібним лідером чемпіонату залишається бадалівський «Фенікс», який іде без втрат, другу та третю сходинки ділять між собою «Артос» Гать та «Зірка» Берегово, які мають в своєму активі по одній поразці. Серед юнаків також одноосібно лідирує бадалівський «Фенікс» з 12-ма очками. Другі футболісти села Гать – 10 очок, треті – юні футболісти з села Боржава, які набрали 9 залікових балів.

До уваги вболівальників результати V-го туру та турнірне становище команд: ФК «Попово» - ФК «Зірка» Берегово дорослі 0:5, юнаки 2:1; ФК «Свобода» - ФК «Запсонь» 1:4, 5:1; ФК «Кідьош» - ФК «Фенікс» Бадалово 0:3, 0:3; ФК «М.Бийгань» - ФК «Боржава» 6:1, 3:4; ФК «Талісман» В. Береги – ФК «Артос» Гать 3:2, 2:2.

Вдало виступили представники району в 4-му турі чемпіонату Закарпаття з футболу серед команд вищої ліги. Футбольний клуб «В. Бийгань» з рахунком 2:0 на виїзді переміг ДЮФК «Мукачево», (юнаки 1:2). Футбольний клуб «Дийда» на власному полі легко переміг футболістів іршавської «Бужори» - 3:0, (юнаки 0:3).


Категорія: Чемпіонат районів | Переглядів: 725 | Додав: lobda | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: