Головна » Усі публікації » Чемпіонат районів » Огляд 5-ого туру Берегівського району
22:31
Огляд 5-ого туру Берегівського району
У Вищій лізі давно своєї перемоги чекає головний наставник ФК «Ремети» Віталій Азаров.

У Вищій лізі давно своєї перемоги чекає головний наставник ФК «Ремети» Віталій Азаров. У п’ятому турі перед його командою стояло нелегке завдання – переграти віце-чемпіона району «Фенікс» Бадалово.

Перший тайм розпочався з володіння м’ячем гостей. Бадалівська команда грала на правах фаворита дуже комфортно. Особливо добре себе проявляв на вістрі атаки Сергій Гичка. У першому таймі на рахунку Сергія – дубль. Спочатку він замкнув передачу від свого партнера, а потім скористався помилкою ремітського голкіпера, який вибив м’яча прямо на Сергія, а той метрів із сорока пробив по пустих воротах. Та в першому таймі не можна казати про гру в одні ворота. Футболісти Реміт дуже часто пробивали по воротам Станіслава Трофіла, проте м’яч просто не йшов у ворота. На початку другого тайму Юрій Пейтер зробив рахунок 3:0 і вирішив долю матчу. ФК «Ремети» зупинились, а бадалівці продовжили робити свою справу. Максим Печерський забив четвертий гол у ворота господарів. На 70 хв. біля шістнадцятки голкіпер «Реметів» Диковець зіштовхнувся з нападником «Фенікса» Печерським: у результаті в останнього розсічена брова, а першого вилучив арбітр (хоч епізод був ігровим, і арбітру важко було прийняти правильне рішення миттєво). Після цього бадалівці спромоглися ще на два голи й відправили в нокаут ФК «Ремети» – 6:0 (2:0).

Продовжує боротися за перші очки ФК «Батьово». Батівським футболістам довелось приймати ФК «Велика Бийгань». У підсумку гідна гра проти чемпіона району й рахунок 1:3 (0:7). ФК «Вари» зійшлися в поєдинку з ФК «Гут» – 1:3 (6:0). ФК «Яноші» дещо сенсаційно програли ФК «Шому» 1:3 (2:0).

Трійка лідерів виглядає так:

1. ФК «Велика Бийгань» – 15 очок,

2. «Фенікс» Бадалово – 12,

3. ФК «Шом» – 12.

Замикають турнірну таблицю ФК «Ремети» – 1 та ФК «Батьово» – 0. Серед юнаків першу сходинку втримує ФК «Фенікс» Бадалово – 15.

У першій лізі приємно вражають аутсайдери минулорічного сезону ФК «Попово» та ФК «Кідьош». Вони впевнено крокують уперед, набираючи очки в кожному турі.

ФК «Попово» – ФК «М. Бийгань» – 1:0 (2:1),

ФК «Геча» – ФК «Боржава» – 5:1 (2:1),

ФК «Запсонь» — ФК «Свобода» – 4:0 (3:0),

ФК «Кідьош» – ФК «Чома» – 6:0 (2:0),

ФК «Четфолво» – ФК «Бене» – 0:4 (1:1).

Лідером Першої ліги є ФК «Запсонь» – 15 очок. На п’ятки лідеру наступають ФК «Геча» – 12 очок, ФК «Попово» – 9.

Запсонські юнаки набрали 15 очок і очолюють турнірну таблицю.

У лізі прогнозистів інші результати:

Олександр Болдог – 13 очок,

Павло Іваньо – 6,

Олександр Сільченко, Іван Войтович, Ігор Муска, Степан Селменський – усі по 4 очки.

Турнірне становище після п’яти турів:

Степан Селменський – 35 очок,

Олександр Болдог – 29,

Павло Іваньо – 25,

Іван Войтович – 23,

Олександр Сільченко – 22,

Ігор Муска – 18.

Джерело

Категорія: Чемпіонат районів | Переглядів: 1307 | Додав: Лобда | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: