Головна » Усі публікації » Чемпіонат міста » Огляд 5 туру УФЛ 2021/2022
15:11
Огляд 5 туру УФЛ 2021/2022
Переконливі перемоги лідерів та яскраві матчі їх переслідувачів. На вихідних пройшов вже 5-ий тур Суперліги УФЛ.

Огляд 5 туру УФЛ 2021/2022 «Медея» доволі впевнено обіграла «Невицький замок». Чемпіони хоч і пропустили першими, проте далі забивали виключно вони – і наколотили аж 6 голів у ворота суперника – 6:1 (Ковач-3, Русин-2, Джібріл – Качур). «Медея» і далі в лідерах, а «Невицьке» досі без очок. 

«Ужнет» також свій матч виграв, проте у них опонент був складнішим. Вони зустрічалися з «Ужем». Суперник нав’язав їм свою боротьбу і на перерву команди пішли за нульової нічиї. Проте в другому «ужнетівці» таки дотиснули суперника – спочатку дальнім ударом забив Мирончук, потім після вдалого пресингу - Гречка, а в кінці матчу Рабел та Багрій зробили свою справу. «Уж» на останній хвилині 1 гол відіграв, проте знову пропустив – 5:1 (Мирончук-2, Гречка, Рабел, Багрій – Боїшко). 

Справжній трилер видали «Вопак» з «Дюшесом». Їх матч був вийшов видовищним та вкрай результативним. Команди боролися і нікому до останнього не можна було віддати перевагу. Після першого тайму рахунок був 2:2. В другому здавалося, що «Дюшес» вирвався вперед, але за 4 хвилини до кінця «Вопак» відіграв фору в 2 голи і знову зрівняв рахунок – 6:6. Проте «дюшесівці» таки дотиснули суперника і вирвали перемогу 7:6 (Тороні-3, Козуб, Демник, Зизич, Камен – Коштура-2, Рущак-2, Січка, автогол).

Ще один поєдинок рівних команд видали «Худльово» та «Юніпов». Команда з Ужгородщини і цього разу була сильнішою – перемогли з рахунком 4:1 (М. Волошин-2, В. Волошин, Медвєдєв – Дюгованець). І завдяки цій перемозі «Худльово» вийшло на одноосібне 3 місце в турнірній таблиці

УЖНЕТ - 15
Медея - 15
Худльово - 9
УЖ - 6
Дюшес - 6
Юніпов - 6
Вопак - 3
Невицький замок - 0


Цікавим був тур і у представників Вищої ліги. За результатами матчів квартет лідерів перетворився в тріо.

«Трактор» і далі продовжує дивувати своєю обороною. Вже вкотре ця команда зуміла утримати свої ворота на замку. Та і в атаці все гаразд – в центральному матчі туру, в битві з «Лугошем», вони забили їм 5 голів, а суперник у відповідь не зміг протиставити нічого. Перемога «Трактора» 5:0 (Федчук-2, Шкорка, Петухов, Кардач) і вони зберегли своє місце серед лідерів.

Як, власне, і «Вікінг». Вони не без бою здолали «Меркатор» 4:2 (Селещук-2, Лазар, Пеца – Загорчак, Кардашинець). Переможці також набирають 12 очок і продовжують лідирувати. Разом із «Шипотом». 

Третя команда Вишки, яка не втратила своєї позиції, переграла «Prevention». Останні хоч і залишаються без очок, але проблеми своєму опоненту створили – результат матчу 9:5 (Бирак-4, Канюк-2, Кривка, Мушка, Дубанич – Шефель, Попович, Цигак, Караман-2). 

А ще «Коритняни» з «Брамою» видали дуже цікавий і емоційний поєдинок. Гра була рівна і тільки гол на останній хвилині приніс перемогу «Коритнянам» – 5:4 (Ковтан-3, Калинич, автогол – Петречко-2, Чутора-2).

Вікінг - 12
Шипіт - 12
Трактор - 12
Лугош - 9
Брама - 6
Коритняни - 6
Меркатор - 3
Prevention - 0


Перша ліга в 5 турі здивувала. «Твоє місто», яке протягом 4 турів вигравало всі матчі і пропустили всього 5 голів до цього, поступилася  «Октаві». І не просто поступилися, а програли з розгромним рахунком – 7:2. Особливо ударними були останні 5 хвилин, де «Октава» забила  5 голів(!) у ворота лідера. А до цього часу рахунок був рівним. В підсумку – несподіваний виграш «Октави» (Черевка-4, Чегіль-2, Софілканич – Костик, Заяць).

«Перечин» цим результатом не скористався аби зрівнятися за очками з «Твоїм містом». Вони не змогли переграти «Сторожницю» - 3:3 (Король-2, Белей – Черних-2, Шовш).

А ось хто скористався, так це «Беркут». Мукачівський колектив, не без труднощів, обіграв «Вашу Хату» з рахунком 4:2 (Мельник-2, Ганкулич, Мкртичан – Бокотей, Ганчак). І боротьба за 1 місце загострюється.

Хто ще здивував, так це «Будівельник», який несподівано для багатьох здобув свої перші очки, зумівши переграти «Кам’яницю». Що цікаво, дотиснули вони свого суперника в останні 10 хвилин, забивши їм 3 голи – 4:1 (Шоляк-2, Ковач, Сакадаті – Ковальчук).

Твоє місто - 12
Беркут - 12
Хімік Перечин - 10
Октава - 9
Камяниця - 6
Сторожниця - 4
Ваша Хата - 3
Будівельник - 3


Друга ліга, як завжди, порадувала результативними матчами. В центральному матчі туру «Profix» переміг в динамічному та напруженому поєдинку «Альфастрахування». Рахунок гри – 6:3 (Товтин-2, Сугоняк, Надь, автогол-2 – Юдик-2, Скубенич). 

«Фіхтен» продовжує гонку за лідером, розгромивши в своєму матчі «Гермес» 10:4 (Дудаш-4, Кагагнець, Гнепа, Чедрик-2, Митро, Батрин – Дзямко, Копин, Гресько, Бордаш)

Не відстає від них і УжНУ. Вони перемогли Наsos з рахунком 6:3 (Минайленко-3, Гогерчак, Шкірта, автогол – Рогач, Коваль, автогол).

ОК ДЮСШ ФСТ Україна нарешті здобула свої перші очки. Матч з «Імперією», яка також досі з нулем, виявився досить цікавим – командам було що доводити. І перші були сильніші – 6:4 (Таборовець-2, Хованець-2, Штефаняк, Пімінов – П. Курта, Готра, Маккамма, Вовканич).

Profix - 15
Фіхтен - 12
УжНУ - 12
Альфастрахування - 9
Наsos - 9
ОК ДЮСШ ФСТ Україна - 3
Гермес - 0
Імперія - 0

 
Категорія: Чемпіонат міста | Переглядів: 524 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: