Головна » Усі публікації » Чемпіонат районів » Огляд 6-го туру чемпіонату Берегівського району
20:35
Огляд 6-го туру чемпіонату Берегівського району
Ігри 6 – го туру чемпіонату Берегівського району з футболу, принесли господарям всього одно очко.

Огляд 6-го туру чемпіонату Берегівського району
В трьох з чотирьох ігор, перемогу святкували гості. Одна гра завершилася результативною нічиєю. І саме ця гра, була центральною у звітному турі. У Запсоні, місцевий футбольний клуб приймав ФК «Яноші». В попередніх турах, футболісти Запсоня очок не втрачали, в їх активах одні перемоги. 27 забитих при 9 пропущених голах. ФК «Яноші» результативністю не вражали, одна перемога три нічиї та одна поразка. Фаворитом, за всіма показниками були запсонці. Так і не дивно, що дебют гри був саме за господарями. Саме вони вели в рахунку 2:0. Це можливо і зіграло з ними злий жарт. Зарано, повірили в перемогу. Так як Яноші, до фінального свистка зуміли гру вирівняти. В результаті нічия 2:2. Гра юнаків цих колективів довела перевагу гостей 1:3. Юнаки Яношів маючи стовідсотковий результат, залишились єдині в районі хто йде без втрат.
 
Непередбачуваним був результат і в Батьові, де місцеві футболісти приймали ФК «Артос» Гать. Батьово, в попередніх двох іграх вдома тріумфували, а «Артос» сезон розпочав невдало. Але гра, завершилася переконливою перемогою гостей 4:1, що свідчить про повернення гатянців у звичний ритм. Після провалу в зимовій першості, футболісти Гаті довго не могли оговтатися, але дві поспіль перемоги свідчать, що колектив набирає форму і зможе ще поборотися за комплект нагород. Що стосується ФК «Батьово», то цей колектив немає стабільності участі в чемпіонаті. Команда заявляється на чемпіонат району через рік, наступний пропускає, що і відображається на їх стабільності у грі. Юнаки розіграли між собою нічию 1:1.
 
Чемпіон минулого сезону ФК «Зірка», гостювала у Кідьоші, але на футбольному полі почувала себе господарем. Про це свідчить і результат. 9:0 на користь гостей. Але необхідно віддати належне юнакам Кідьоша, які розгромили містян 10:1.
 
Цікаво і напружено проходила гра на стадіоні «Дружба» в Берегові, де місцевий «Юніор» мірявся силами з ФК «В. Бийгань». Футболісти Великої Бийгані, в цьому сезоні показують зрілу і переконливу гру, що свідчить про високі поставлені завдання в чемпіонаті. А «Юніор» не дивлячись на тріумф в зимовій першості, в чемпіонаті не показує очікуваного результату. То і не дивно. Юні футболісти, тільки роблять перші кроки у дорослому футболі. В першому таймі, команди сильнішого не визначили. На початку другого «Юніор» повів в рахунку. Згодом великобийганці рахунок зрівняли і навіть перехопили ініціативу. Але надійна гра юних берегівчан в захисті, зводила старання і атаки суперника на нуль. Здавалося, нічия неминуча. Але досвід переміг. За хвилину до фінального свистка, футболісти з Великої Бийгані важко, але отримали бажану перемогу. У грі юнаків теж тріумфували гості 1:3.
 
Після шести турів, одноосібно лідирує «Зірка» 16 очок. ФК «Запсонь» з 13 очками другий, на два залікові бали у ФК «В. Бийгань».
 
Серед юнаків, з великим відривом, лідирує ФК «Яноші» 18 очок. Другий ФК «Кдьош» 10 очок. Третю та четверту сходинку турнірної таблиці ділять ФК «Талісман» та та ФК «В. Бийгань», які мають по 8 очок.

VI – ий тур
 
ФК «Батьово» - ФК «Артос» Гать дорослі 1:4 (юнаки 1:1)
ФК «Кідьош» - ФК «Зірка» Берегово 0:9 (10:1)
ФК «Запсонь» - ФК «Яноші» 2:2 (1:3)
ФК «Юніор» Берегово - ФК «В. Бийгань» 1:2 (1:3)
 
Категорія: Чемпіонат районів | Переглядів: 895 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: