Головна » Усі публікації » Чемпіонат районів » Огляд 6-го туру чемпіонату Берегівського району
09:48
Огляд 6-го туру чемпіонату Берегівського району
Як показали звітні матчі, цього сезону прохідних ігор немає й попереду очікує цікава боротьба за призові місця.

Огляд 6-го туру чемпіонату Берегівського району
Адже в 6 турі трійка лідерів зазнала поразок.
 
ФК «Берегуйфолу» – ФК «Батьово» – 3:2
 
Лідер цьогорічного чемпіонату ФК «Батьово» гостював в аутсайдера чемпіонату «Берегуйфолу». До звітного туру господарі хоч і показували хороший футбол, але не мали жодного очка. У цій грі їм удалося отримати першу перемогу й заробити перші залікові бали. Притому перша половина гри була повністю за господарями, що дало можливість двічі відзначитися у воротах гостей. На 24 та 35 хв. відзначився Соболч Ач. У другому таймі «Батьово» на 68 хвилині скоротило рахунок. Автором голу став Олег Банга. Але вже за дві хв. Гергель Горват провів третій гол за свою команду. Усе, на що спромігся лідер чемпіонату, це забити другий м’яч зусиллями Романа Папариги. У результаті 3:2 на користь ФК «Берегуйфолу».
 
ФК «Перехрестя» – ФК «Кідьош» – 5:2 (юнаки – 1:0)
 
Кідьош, який у першому колі легко переміг удома «Перехрестя» 6:1, їхав у гості за перемогою. Чи недооцінка суперника, чи інші причини, але команда отримала розгромну поразку. Уже на 1 хвилині Василь Маргітич розписався у власних воротах, і господарі повели 1:0. Ще в першому таймі завдяки влучності Габора Матея на 15 та 30 хвилинах «Перехрестя» довело рахунок до 3:0. А на 47 хвилині за грубу гру проти суперника отримав червону картку Ласло Селеш. І господарі швидко скористалися вилученням, записавши до свого активу четвертий гол (відзначився Едуард Тігор). Такий результат повністю влаштовував господарів, і вони заспокоїлись, що дало змогу гостям провести два голи. На 75 хвилині відзначився Василь Маргітич, а на 78 – Бейло Дерцені. Але останню переможну крапку в грі поставив футболіст ФК «Перехрестя» Йонаш Гергев на 81 хвилині.
 
У юнаків перемогли господарі 1:0 і впевнено лідирують у змаганнях.
 
ФК «Вилок» – ФК «Запсонь» – 4:3 (юнаки – 3:2)
 
Ця гра була центральною у звітному турі. Адже грали між собою суперники, які сповідують швидкий футбол. Матч викликав чимало позитивних емоцій у вболівальників, котрі відвідали стадіон у Вилоку. Сказати, що один з суперників мав перевагу над іншим, важко. Події на полі розгортались швидко, і команди почергово загрожували воротам один одного. Рахунок відкрили господарі, коли Микола Кайла на 13 хвилині точно пробив по воротах. На 25 хвилині швидкий Крістіан Гайдош зрівняв рахунок, а на 33 вивів «Запсонь» уперед. Здавалося, на перерву команди підуть із рахунком на користь гостей. Але вже на доданій хвилині Себастьян Полоташ встановив паритет. У другій половині гри футболісти продовжували діяти на швидкостях, і на 65 хвилині Крістіан Гайдош провів третій м’яч у ворота господарів. Здавалося, «Запсонь» зможе утримати перевагу в один м’яч. Та, збавивши темп, за дві хвилини пропустила два голи у власні ворота. На 74 та 75 хвилинах відзначився той же Себастьян Полоташ. У результаті важка перемога «Вилока» – 4:3.
 
Гра юнацьких складів завершилася, як і в дорослих, перемогою господарів – 3:2.
Федерація футболу Берегівщини
 
Категорія: Чемпіонат районів | Переглядів: 537 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: