Головна » Усі публікації » Чемпіонат міста » Огляд 6 туру УФЛ 2021/2022
16:17
Огляд 6 туру УФЛ 2021/2022
6 тур в Суперлізі видався дуже видовищним, напруженим та несподіваним.

Огляд 6 туру УФЛ 2021/2022 Несподіваним тому, що «Медея» зазнала першої поразки в сезоні! Чемпіони УФЛ вперше поступилися за 2 сезони. І програли «Ужу», які нарешті перервали свою програшну серію.

Гра вийшла досить цікавою – обидві команди демонстрували хороший футзал, боролися на майданчику, створювали моменти. За 2 хвилини до кінця саме «Медея» вела в рахунку. Але не втримали перевагу. Тиск «Ужа» дався взнаки і спочатку Готра, а на останній хвилині Кривка приносять драматичну перемогу своїй команді – 3:2 (Боїшко, Готра, Кривка – Скрип, Дзьоба).

Завдяки поразці «Медеї» «Ужнет» отримав чудову можливість вийти у одноосібні лідери Суперліги. І вони цим скористалися! Впевнено та переконливо вони обіграли аутсайдера дивізіону – «Невицький Замок». По 3 голи в кожному таймі і  перемога 6:1 (Мирончук-2, Бицюк, Лучин, Рабел, автогол – Дюгов).

Підтягнулося до лідерів і «Худльово». Вони теж були досить переконливими в матчі з «Вопаком», особливо в другому таймі. Рахунок матчу 7:3 (Мєдвєдєв-3, Лютнянський -2, Волошин, Обдирко – Рущак, Чульба, Січка).

Гра амбітних середняків Суперліги, «Юніпова» та «Дюшесу», була теж доволі динамічною та зі своєю інтригою. Сильнішим був «Юніпов» - перемогли 5:2 (Дюгованець, Равлинець, Коневич, Шкирта, Врабель – Цибик, Зізич)

УЖНЕТ - 18
Медея - 15
Худльово - 12
УЖ - 9
Юніпов - 9
Дюшес - 6
Вопак - 3
Невицький замок - 0


Цікавим вийшов 6 тур і у Вищій лізі. Центральним матчем, звісно, був поєдинок двох з трьох лідерів – «Трактора» та «Шипіта». Міжгірці зуміли забити 2 голи команді, яка в принципі мало пропускає в УФЛ. Проте самі пропустили 5 – «трактористи» перемогли, видавши яскравий другий тайм 5:2 (Федчук-2, Петухов, Хомяк, Чийпеш – Бирак, Мушка).

Тепер вони, а ще «Вікінг», очолили турнірну таблицю. Останні, до речі, свій матч виграли з розгромним рахунком – забили 5 і не пропустили жодного від «Коритнян» - 5:0 (Селещук-2, Лазар, Гапак, Пеца).

Підтягнувся до лідерів і «Лугош». Хоч і «Prevention» , який досі не має очок, створив їм чимало проблем. Вони були дуже близькі до своїх перших залікових пунктів. Вели до останньої 10-ти хвилинки і 3:1, і 4:2, але не втримали результат. І «Лугош» переміг 6:5. До речі, всі  6 голів команди забив Лисиченко – 6:5 (Лисиченко-6 – Попович-2, Балажинець, Цибик, Антошин).

А ще «Брама» обіграла «Меркатор». І це при тому, що програвали по ходу поєдинку 0:2. Але у підсумку зібралися та завоювали 3 очки – 4:2 (Чутора-2, Штефан-2 – Турега, Бабяк)

Вікінг - 15
Трактор - 15
Шипіт - 12
Лугош - 12
Брама - 9
Коритняни - 6
Меркатор - 3
Prevention - 0


А що у Першій лізі? А там і далі дивує всіх «Октава». Після того як вони розібралися із «Твоїм містом», настала черга «Перечина». І тут «Октаву» теж було не зупинити, особливо їх Романа Черевка, який наколотив 7 голів! В підсумку їх перемога 8:4 (Черевко-7, Бедьо – Король-2, Макар, Кузнецов).

Два нинішні лідери дивізіону, «Беркут» та «Твоє місто», також взяли свої очки. Мукачівці обіграли «Кам’яницю», хоч це було нелегко, адже програвали по ходу поєдинку 2:3. Але дотиснули суперника 6:3 (Мкртчан-4, Мельник-2 – Калинич, Котцка, Пасталяк). 

Не легко було і «Твоєму місту». Зі «Сторожницею» видали драматичний матч, особливо його закінчення. «Твоє місто» виграло 3:1 (Бакша, Бертич, Заяць – Галуненко). 

Ще в одній грі «Будівельник» здобув свою другу поспіль перемогу – цього разу постраждала «Ваша Хата» 2:1 (Юричко, Шоляк – Назаренко).

Твоє місто - 15
Беркут - 15
Октава - 12
Хімік Перечин - 10
Камяниця - 6
Будівельник - 6
Сторожниця - 4
Ваша Хата - 3


Друга ліга теж здивувала. «Profix», який досі очок не втрачав і йшов чемпіонським темпом, в центральному матчі туру поступився амбітному «УжНУ». Все вирішив один єдиний гол, що не типово для футзалу - його забив за 9 хвилин до кінця Жентичко. В підсумку - 1:0 перемога університетської команди.

Це дозволило і УжНУ, і «Фіхтену» підтягнутися до лідера. «Пивовари» обіграли ОК ДЮСШ ФСТ Україна з рахунком 9:4 (Дудаш-6, Скунзяк-2, Гнепа – Кешкентій-2, Попіль, Хованець).

Стільки ж забило і «Альфастрахування», яке перемогло «Наsos», хоч після перерви рахунок був рівний. Але у другому таймі «страховики» видали гольову феєрію – 9:3 (Агапітов-3,Чорба, Блешинець, Юдик-2, Кишкен-2 – Рогач, Гимба, Дюгованець).

«Гермес» залишив «Імперію» єдиною командою в дивізіоні з нулем в графі «очки». Вони перемогли «Імперію», хоч останні і могли витягнути матч з 1:4, але не пощастило. Кінцевий рахунок – 4:3 (Дзямко, Сокол, Яночик, авто гол – П. Курта-2, Антал).

Profix - 15
Фіхтен - 15
УжНУ - 15
Альфастрахування - 12
Наsos - 9
ОК ДЮСШ ФСТ Україна - 3
Гермес - 3
Імперія - 0
УФЛ

 
Категорія: Чемпіонат міста | Переглядів: 500 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: