Головна » Усі публікації » Чемпіонат районів » Огляд 7-го туру чемпіонату Свалявського району
23:20
Огляд 7-го туру чемпіонату Свалявського району
У неділю, 7 червня, на Свалявщиші пройшли матчі 7-го туру районного чемпіонату з футболу.

У неділю, 7 червня, на Свалявщиші пройшли матчі 7-го туру районного чемпіонату з футболу.

Сузір’я виходить на першу сходинку розгромивши Тибаву 0:6, а Стройно з неліпинським Хіміком ділять очки та утримують другу сходинку.

Темп бере три очки в матчі з Вашаром, Пасіка з хокейним рахунком бере верх над голубинцями 6:4.

«Плоске» - «Дусино» 1:1

Стадіон «Плоске» , 300 глядачів

Арбітр: Пінзелик М.

«Дусино»: Левко Є., Ганинець М., Бренер В., Поцко С., Русин М., Масланич М., Левко Ю., Лютіков О., Ходаківський П., Пітра В., Грига І.

Голи: Русин Є. (35хв) – Левко (86хв).

За домовленістю обох сторін, матч Плоского та Дусина відбувся в післяобідній час. Хоч гра не була центральниою в турі, на стадіоні зібралось досить багато глядачів. Гра між юнацькими складами повинна була розпочатись в 14:30 к.ч, але знову суддівський корпус федерації футболу Свалявщини нагадав про себе. Арбітри в складі: Пінзелика, Райчинеця та Скиби запізнились майже на годину і прийшли на стадіон коли закінчувався перший тайм в грі юнаків.

Поки арбітрів не було, представники Плоского та Дусина розпочали матч. Свисток та прапорці арбітрів взяли гравці та представники Плоского і розпочали гру, за що їм можна звісно подякувати. Як завершився перший тайм, вже відбулась зміна центрального та одного бокового судді, а другий асистент просто в «холодочку» спостерігав за всім, що відбувається на полі, причиною цього було алкогольне спяніння.

Матч між юнаками завершився на користь дусинців 1:3.

Щодо гри між дорослими складами то суддівство було вже більш менш пристойним. Гра розпочалась і майже на 7-10 хвилині матчу неприємну травму (розсічення брові ), отримав гравець Дусина – Михайло Русин, який вже не міг продовжити гру. Дусинцями довелось майже весь перший тайм грати в меншості так, як вони не мали запасних гравців.

Хороша нагода була відкрити рахунок в дусинця Семена Поцко, який наважився пробити із-за меж штрафного майданчику, але плосківчан спасла стійка. Далі ще стовідсотковий момент був у Левка. Юрій після подачі з флангу пробив над поперечиною. Хоч і в меншості, але дусинцям вдавалось контролювати гру та створювати небезпеку біля воріт кіпера Плоского.

Трохи згодом, гості випустили на поле воротаря юнацького складу вирівнявши склади. Перший тайм так і завершився із нулями на табло.

Перший м’яч у матчі забили господарі поля. На 55-ій хвилині зустрічі Євген Русин вийшовши віч-на-віч з кіпером Євгеном Левком і пробив точно в кут воріт - 1:0. Цей момент у другому таймі в господарів поля був єдиний.

Після пропущеного м’яча дусинці «нависили» над штрафним майданчиком Плоского. У них було щонайменше п’ять справжніх нагод , щоб відквитати хоч один м’яч. Іван Грига, Юрій Левко, Масланич Мирослав , могли забивати, але гості зрівняли рахунок лише наприкінці матчу. Євген Левко реалізував вихід один на один з голкіпером господарів 1:1.

Відразу ж на 90-ій хвилині протистояння, Юрій Левко, в наслідок передачі з флангу, розстрілював ворота, але не влучив в рамку. У підсумку, результативна нічия 1:1, з рівним першим таймом та відчутною перевагою гостей у другому. І як досить часто зустрічається, без одного арбітра, де асистентом був один із керівників ФК Плоске – Василь Малярчик.

«Стройно» - «Хімік» Неліпино 0:0

Стадіон: Стройно, 180 глядачів

Арбітр: Майор Е.

Вилучення: Кондря В – 89хв.

Стадіон с. Стройно приймав черговий тур чемпіонату Свалявського району. До команди ФК «Стройно» приїхали в гості гравці та вболівальники команди ФК «Хімік». Зустріч даних команд, які ділять перші сходинки турнірної таблиці безперечно носила статус центральної. На гру гравців вивів найбільш досвідчений арбітр Свалявського району Елемір Майор.

Незважаючи на спеку, гра розпочалася досить жваво і відразу без розвідки, оскількио бидвікоманди неодноразово зустрічались між собою та знають сильні та слабкі сторони одна одної. Стартові хвилини першого тайму активно розпочали гравці «Хіміка», які непогано комбінували в середині поля та намагалися в декілька пасів виводити власних нападника та атакувальних півзахисників на воротаря команди Стройна.

Непогані моменти в першому таймі мав гравець «Хіміка» Юрій Куцкір, який із перших хвилин гри вийшов на позиції форварда, однак його удари, як і інших гравців «Хіміка», пролітали значно вище воріт. Щодо команди с. Стройна, то її гравці намагалися пресингувати «хіміків» та при першій нагоді переходити в контратаки за допомогою дальніх пасів.

Близько до перерви гравці Стройна мали непогані нагоди відзначитися, але ударам Івана Станковича та Василя Ропонича бракувало точності.

Другий тайм команди почали дещо сумбурно. Здавалося, що гравці ФК «Хімік», мали б виглядати дещо свіжішими, як через більш молодий вік гравців так і довшу лаву запасних. Однак, незважаючи на кадрові втрати ФК «Стройна», яке делегувало половину свого складу до головної команди Свалявщини - ФК «Поляни», саме вони весь другий тайм провели першим номером та втратили декілька відмінних нагод вирвати перемогу. В свою чергу гравці «Хіміка» помінялися ролями і більшу половину другого тайму грали другим номером.

Було помітно, що нападник першого тайму «Хіміка» Юрій Куцкір перейшов на звичну позицію в центр півзахисту, але дана перестановка не принесла позитиву у вигляді перемоги. Наприкінці матчу гра із тактичної перейшла в русло фізичної боротьби, яку так полюбляють гравці Стройного, і завершилася з рахунком 0:0.

При цьому, на 89 хвилині за грубу гру (підкат ззаді та нанесення травми гравцю Хіміка) другу жовту та вилучення з поля заробив гравець Стройна – Кондря Василь.

Окремо хочеться додати, що минулорічний чемпіон - команда ФК «Стройно» грала не маючи жодної заміни, тож нічия стала непоганим результатом.

Отож, тур пройшов, свалявське Сузір’я виходить на першу сходинку, Стройно, Хімік та Темп ведуть чемпіонську гонку, не програючи в цьому турі. Серед юнацьких складів боротьба по-справжньому запекла, за призові місця ведуть гонку аж 6 команд і в юнацькій лізі важко виділити або спрогнозувати хто виграє чемпіонат, так як всі команди сильні. Трохи гальмує юнацький чемпіонат за відсутності юнацьких колективів Сузір’я (яке веде боротьбу на чемпіонський титул) та місцевого Вашару. За відсутності цих колективів в кожному турі на дві гри менше проходить між юнацькими командами.

А ось до Вашої уваги всі інші результати матчів.

Драчино - Сусково 3:1 (11:0)
Пасіка - Голубине 6:4 (2:4)
Стройно - ХімікНеліпино 0:0 (0:8)
Плоске - Дусино 1:1 (1:3)
Тибава - Сузіря Свалява 0:6
Вашар Свалява - Темп Свалява 0:2

Наступний 8-тур на Свалявщині пройде 14 червня, в якому зустрінуться:

Дусино - Драчино
Темп Свалява - Плоске
Сузіря Свалява -Вашар Свалява
ХімікНеліпино - Тибава
Голубине - Стройно
Сусково - Пасіка
Михайло Русин та Артур

Категорія: Чемпіонат районів | Переглядів: 1566 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 7
7 М.М  
0
Лофа записав червону картку Рубльовому (який тепер на в Чехії) і удалений гравець собі дальше грав. Лофа - пару рублів заробив

6 123  
0
/ігрок мав пропускати тур через червону картку грав з сузірьом/
У Темпа тоже мав пропукати гру один гравець, на пору рублів судді і попередження записано другому гравцеві.

5 Сергій  
0
у ігрі Сузіря Темп тоже утягнули Лофу? ігрок мав пропускати тур через червону картку грав з сузірьом

4 Сергій  
0
На федерації,коли витігали судів,та капітан Вашара лічно сам потяг Лофу :),запитай у нього,а ще ліпше поле іди покоси,а не лем самі лінії косите і проситеся грати домашні матчі на виїзді бр лінуєтеся приладити поле.

3 ФК  
0
Мішку ти правий. Лофинець рано судить ігри Темпа а дальше ще йому дають судити на область це сміх.

2 Ваня  
0
В районному футболі Свалявщини повний бардак і про це неоднократно говорять !!! кому цікаво це цікаво?? нікому ..Голова ФФ Сваляви Безик В.М незнає скільки команд на район.. Судді зявляються пяними на ігри, інші з командою їздять бо там є зацікавленість, від коли Безик Голова ФФС то ніодного турніру небуло зимою в залі так як до нього було завжди. Якшо би читали про все це і Голова ФФЗ Дуран і його заступники то може би якось хоть усно вплинули на розвал футболу в районі.. чи всім наплювати, головне СТАТИСТИКА????

1 Мішко  
0
В чемпіонаті Свалявського району є одна цікава подія - в нас з'явився АРБІТР-ЕКСТРАСЕНС! В судді Віталія Лофинця несподівано появився дар витягувати на жеребкуванні суддівства ігри лише одної команди - ФК "Темп". Практично все перше коло він судить ігри лише цієї команди, при цьому такий "дар" у Лофинця був і в минулому чемпіонаті, коли Лофа їздив за "Темпом" по всьому районі.

А якщо серйозно, то багатьом фанатам хочеться поцікавитися чому Лофинець судить лише ігри Темпа і при цьому так судить, як в тому анекдоті - "То, що суддя підсуджував команді "Темп" всі зрозуміли тоді, коли він результативно замкнув головою навісну передачу із флангу"....

الاسم *:
Email *:
كود *: