Головна » Усі публікації » Чемпіонат міста » Огляд 7 туру УФЛ 2021
08:32
Огляд 7 туру УФЛ 2021
Фінальний матч Суперліги УФЛ вийшов максимально видовищним та драматичним.

Огляд 7 туру УФЛ 2021 Нагадаємо, що за право стати чемпіоном у найсильнішій лізі зіграли дві команди, які досі не втрачали очок – чинний чемпіон «Ужнет» проти «Медеї». 

Обидві команди розпочали матч доволі обережно – розуміли ціну помилки в обороні. Ближче до середини тайму швидкості стали більшими і моменти нарешті посипалися. Першими забити вдалося «Ужнету» - швидкою комбінацією вони розтягнули оборону «Медеї», Гальчак віддав передачу на Багрія і той заколотив м’яча у ближній кут – 1:0.

«Медея» змогла отямитися ближче до кінця тайму, провела ряд атак і забила прямо зі звуком сирени на перерву  - Русин головою скористався навісом і пробив під поперечину – 1:1.

Цей гол десь дезорієнтував чинних дворазових чемпіонів і вони більшу половину другої половини гри забити не могли – їх атакам не вистачало то останнього точного пасу, то удару. А нічия, нагадаємо, влаштовувала саме «Медею», адже у них більше забитих голів.  Проте практично за 2 хвилини до кінця гри атака «Ужнету» таки прошиває захист «Медеї» - Чедрик прострілює зліва і Багрій завершує -2:1.

Але втримати переможний рахунок вони не змогли. Майстерний Роботишин на останній хвилині класно пробив з-за меж карного майданчика і цей удар виявився складним для  голкіпера Дениса Тренича – 2:2.

«Медея» вперше в свій історії стає чемпіоном Суперліги Ужгородської футзальної ліги, з чим її і вітаємо! 

Не рахуючи фіналу, в Суперлізі інтрига зберігалася хіба в тому, хто потрапить у топ-4. «Худльово» через складний календар шанси на це втратило. В останньому матчі проти бронзового «Ужа» вони билися, але потрібних очок не здобули.  Вони не здавалися навіть програючи 2:5 і зуміли скоротити відстань у рахунку, проте цього не вистачило. А «Уж» завершує чемпіонат на мажорній ноті і нарешті виборює медалі Суперліги  - 5:4 (Лазар-2, Боїшко, Лучин, Рабел – В.Волошин-2, М. Волошин, Обдирко).

Доля 4-го місця визначалася в поєдинку «Вопака», який його посідав після 6 туру, з «Невицьким замком». І останні видали дуже крутий матч, завоювавши заслужене місце в топ-4. «Невицьке» виграло  8:5 (Жолтанич-3, Лаба-2, Волонтир, Ткаленко – Микула-2, Коштура, Ходаковський, Чульба).

А «Prevention» так очок в Суперлізі і не здобуло. Програли 7-ий матч поспіль. В останній грі вони поступилися «Юніпову» 4:2 (Шкирта-3, Гапак – Каганець, Пайдич).

1. Медея - 19
2. УЖНЕТ - 19
3. УЖ - 13
4. Невицький замок - 8
5. Вопак - 7
6. Юніпов - 7
7. Худльово - 6
8. Prevention - 0


У Вищій лізі «Дюшес» таки став чемпіоном. В фінальному матчі з «Трактором» їм вистачило і нічиї, яку вони і здобули – 0:0 (досить рідкісний рахунок для футзалу). «Трактор», який міг в разі перемоги стати чемпіоном, посів лише 2 місце. 

Що стосується бронзи, то «Лугош» її не віддав. В матчі зі своїм прямим конкурентом за медалі, «Шипотом», вони перемогли 4:2, при чому у доволі драматичній формі – Грицькевич забив 2 переможних голи на останніх хвилинах - 4:2 (Грицькевич-3, Сугоняк - Кривка, Бирак). 

В останньому матчі, де вирішувалося право грати у Вишці наступного сезону, «Крайна» так і не дозволила «Кам’яниці» здобути бодай очко і врятуватися від зони вильоту. Вони виграли цей матч, хоч і «Кам’яниця» вела 2:0 за 15 хвилин до кінця. У підсумку 3:2 (Калинич-2, Чобаль – Сегедій, автогол).  

1. Дюшес - 16
2. Трактор - 14
3. Лугош - 12
4. Шипіт - 7
5. Епіцентр - 6
6. Крайна - 4
7. Кам'яниця - 0


У Першій лізі чемпіон визначився перед матчем самих переможців. Вірніше, коли стало зрозуміло, що «Зіна» не здобула перемогу в матчі з «Будівельником». Останні двічі виходили вперед, «Зіна» відігравалася, але забити переможний не змогли -  4:4 (Черевка-3, Іванов – Вакула-2, Штефанюк, Пацкан). 

На жаль, чемпіонську крапку в дивізіоні «Брама» не змогла поставити. А все через неявку «Імперії» на їх очну гру, через що була зарахована їм технічна поразка.

Драматичним вийшов поєдинок «Вашої Хати» з «Беркутом». Програючи 3:1 мукачівська команда зуміла за 5 хвилин до кінця зрівняти рахунок. Проте перед самим свистком все одно «Ваша Хата» забила переможний – 4:3 (Богач-2, Назаренко, Підус – Мікульця, Стецьо, Ганкулич). 

В останньому матчі групи «Октава» без проблем розібралася зі «Сторожницею» 4:0 (Орос-2, Тиводар, Ребець).

1. Брама - 19
2. Зіна - 16
3. Ваша Хата - 12
4. Беркут - 12
5. Сторожниця - 9
6. Будівельник - 8
7. Октава - 6
8. Імперія - 0


В Другій лізі чемпіоном став «Проспект junior». В останньому матчі вони не залишили шансів «ОК ДЮСШ ФСТ Україні» і розгромили їх 7:2 (Нергеш-2, Варваринець-3, Гнепа, Товтин, автогол – Кешкентій, Дідик).

В грі за срібло розгорнулася справжня битва – в рівному матчі «Сімера» та «Фіхтена» все вирішив гол на 32-ій хвилині Белея. Перемога перечинців 3:2  (Рогач-2, Белей – Каганець, Ковтун).

Щоправда, на бронзу «Фіхтена» так ніхто і не посягнув. «Гермес», який мав на то шанси – зовсім посипався наприкінці чемпіонату. І програв «Турбогазу», для якого це стала першою перемогою в сезоні - 6:2 (Костів-3, Химич, Іванов, Синчук – Щобак, Сокол). 

В останньому матчі дивізіону «Будівельник-2» переміг «Альфа страхування» з рахунком  6:2 (В. Зубанич, Д. Зубанич, Петюшкін, Симкович, Т. Плиска, Р. Плиска – Агапітов, Блешинець).

1. Проспект-junior - 17
2. Сімер - 16
3. Фіхтен - 13
4. Гермес - 10
5. ОК ДЮСШ ФСТ Україна - 9
6. Будівельник-2 - 7
7. Альфа страхування - 4
8. Турбогаз - 4

 
Категорія: Чемпіонат міста | Переглядів: 624 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: