Головна » Усі публікації » Чемпіонат районів » Огляд 8-го туру чемпіонату Мукачівського району
23:25
Огляд 8-го туру чемпіонату Мукачівського району
Стартові матчі 8-го туру чемпіонату Мукачівщини завершились без особливих сенсацій

Пропонуємо Вашій увазі результати районних чемпіонатів.

Трохи більшого ми очікували від «Дерцена», який мав вигравати над головним аутсайдером більш впевнено, та «Іванівців», які за підтримки своїх ультрас, мали вигравати. Найпередбачуваніше завершив матч новоспечений володар кубка району «Нове Давидково».

Нападники «Нового Давидкова» нарешті прокинулись

У тому, що «Нове Давидково» доведе до семи матчів поспіль свою, рекордну для ліги району в 2015-му році, виїзну безпрограшну серію, не сумнівався майже ніхто. Невеличкі запитання були, щодо переможця пари.

Головну роль у загальний успіх принесла атакувальна ланка «Нового Давидкова». Клуб дуже впевнено припинив свою триматчеву виїзну серію, протягом якої забивав менше двох голів (у ідентичну триматчеву, рекорданої для цього літнього чемпіонату, серію раніше вдалось вляпатись тільки «Горонді»). Також відзначаємо, що це третій матч поспіль від новодавидківців, у якому вони забили більше двох мячів (аналогічних, рекордних для 2015 року, триматчевих серій, по одному разу вдалось досягти тільки мукачівському «Локомотиву», «Нижньому Коропцю» та «Ключаркам»). Загалом у 2015-му році команда з Нового Давидкова у 52.6 % своїх матчів забила більше двох голів (більшого вдалось досягти тільки мукачівському «Локомотиву», у якого 55.5 % таких ігор). У літньому чемпіонаті відсоток таких ігор від новодавидківців трохи скромніший – 42.9 %. При цьому, ідентичного відсотка вдалось досягти тільки «Нижньому Коропцю» та «Кольчину».

Таким запалом біля чужих воріт «Нове Давидково» змусило «Ключарки» припинити свою триматчеву домашню серію, протягом якої вони щоразу пропускали менше трьох мячів (перевершити цю серію, у цьому чемпіонаті вдалось тільки «Кольчину», «Іванівцям» та «Дерцену», у яких є діючі аналогічні чотириматчеві серії).

У цьому чемпіонаті ключарківці пропускали більше двох голів у 42.9 % своїх поєдинків (більший відсоток аналогічних матчів тільки у «Великих Лучок»). Загалом у 2015-му році у «Ключарок» таких матчів трохи менше – 37.5 % (більший їх відсоток тільки у «Страбічова», «Ромочевиці та «Горонди»). Неоднозначне враження залишила гра «Нового Давидкова» в захисті. З однієї сторони, клуб продовжив до дев’ятнадцяти матчів («100 % від усіх матчів команди!» – таке в цьому році вдалось зробити, крім них, тільки «Кольчину», в якого їх сім із семи) свою рекордну і практично недосяжну для решти колективів у 2015-му році, серію, протягом якої щоразу пропускав менше трьох голів (найближчою до неї була аналогічна чотирнадцятиматчева серія чинадіївців, яку 26-го квітня на рідному стадіоні припинили саме новодавидківці).

З іншого боку, впала їх триматчева, рекордна для цього літнього чемпіонату, виїзна серія, протягом якої команда пропускала не більше одного голу (аналогічна діюча триматчева серія в цій першості належить «Нижньому Коропцю»). Завдяки таким діркам у захисті суперника «Ключарки» припинили й свою чотириматчеву серію, протягом якої забивали менше двох мячів (у гіршу діючу аналогічну, рекордну для цього літнього чемпіонату, пятиматчеву серію вдалось вляпатись тільки «Страбічову»). До речі, ключарківці рівно в половині своїх матчів як поточного чемпіонату, так і 2015-го року загалом, забили більше одного голу. У цьому чемпіонаті за відсотком таких поєдинків їх випереджають тільки новодавидківці та горондівці, а в сезоні загалом – мукачівські залізничники, новодавидківці, нижньокоропівці та кольчинці.

У підсумку «Ключарки» довели свою, рекордну для літнього чемпіонату, серію домашніх поразок до трьох поспіль (в ідентичну діючу серію вляпалось також «Страбічово»). Також вони довели свою загальну серію поразок до п’яти матчів поспіль (у гіршу аналогічну діючу рекордну для 2015-го року, семиматчеву серію вдалось вляпатись тільки «Ромочевиці»).

Аналіз турнірного положення команд

На вершині таблиці рівно 90 % поточного літнього чемпіонату тримається «Нижній Коропець». У межах першої двійки половину першості провело «Чинадієво».

За наслідками недільних матчів, «Нове Давидково» вперше увійшло до призовї зони літньої табелі про ранги. Відповідно, «Кольчино» вдруге опинилось поза провідною трійкою, за рамками якої перебувало дві третини поточного чемпіонату. Водночас, у межах чільного квартету кольчинці знаходяться рівно половину першості.

У рамках провідної п’ятірки рівно 60 % чемпіонату перебуває «Дерцен». У межах першої шістки 73 % цієї першості провела «Горонда».

У рамках нижньої п’ятірки 45 % поточного чемпіонату знаходяться «Іванівці». У складі заднього квартету рівно третину першості провели «Великі Лучки».

У межах останньої трійки рівно половину чемпіонату перебувають «Ключарки». У рамках двійки аутсайдерів 60 % першості знаходиться «Страбічово». На дні таблиці 73 % чемпіонату провела «Ромочевиця».

Анонс наступних матчів

Ще два поєдинки 8-го туру відбудуться в неділю 31 травня. Центральним стане двобій «Великі Лучки» – «Кольчино». Не менш цікавим буде протистояння опонентів з протилежних полюсів таблиці «Страбічово» – «Чинадієво».

Результати трьох матчів 8-го туру
24 травня, неділя

«Ключарки» – «Нове Давидково» – 2:3
«Іванівці» – «Горонда» – 1:1
«Дерцен» – «Ромочевиця» – 1:0


Турнірне становище:

«Нижній Коропець» – 21 очок (різниця голів – 23:5)
«Чинадієво» – 16 (12:6)
«Нове Давидково» – 14 (14:9)
«Кольчино» – 13 (18:7)
«Дерцен» – 13 (13:7)
«Горонда» – 11 (7:7)
«Іванівці» – 8 (8:14)
«Великі Лучки» – 6 (8:15)
«Ключарки» – 4 (10:20)
«Страбічово» – 2 (9:15)
«Ромочевиця» – 0 (7:24)

у «Горонди» на матч більше, а у «Великих Лучок» та «Страбічова» на гру менше за решту колективів.

Р S: трохи згодом цей огляд буде доповнено аналізом окремих матчів.

Євген СВИЩО для «Lobda.at.ua»

Категорія: Чемпіонат районів | Переглядів: 682 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: