Головна » Усі публікації » Чемпіонат районів » Огляд 8-го туру чемпіонату Мукачівського району
21:36
Огляд 8-го туру чемпіонату Мукачівського району
У чемпіонаті Мукачівського району феєрили «Кольчино» та «Чинадієво».

У чемпіонаті Мукачівського району феєрили «Кольчино» та «Чинадієво».

Трохи більшого ми очікували й від «Великих Лучок», яким у центральному поєдинку дня пророкувалась мінімальна поразка, однак вони програли з трохи більшим гандикапом. Передбачуваніше завершили свій матч чинадіївці, які мали вигравати у 2-3 голи і впоралась із цим навідмінно.

Чергова впевнена звитяга «Кольчина»

Кольчинцям у Великих Лучках було цілком до снаги продовжити до трьох поєдинків поспіль свою виїзну переможну серію і наздогнати ідентичну рекордну, для мукачівської районної ліги в 2015 року, серію нижньокоропівців. Однак, вони не стали зупинятись на мінімальній перемозі та досягли впевненішої переваги в рахунку.

Добре відіграла атакувальна ланка команди. «Кольчино» вруге поспіль забило більше трьох м’ячів. Це вже друга така ідентична, рекордна для літнього чемпіонату, серія кольчинців. Перша сталась на межі квітня-травня. Загалом у 2015 році кольчинці мають рекордні 50 % від усіх своїх матчів, у яких вони забили більше трьох голів, випереджаючи за цим показником на 13.2 % найближчих від себе новодавидківців.

Захист кольчинців справив двояке враження. З однієї сторони клуб припинив свою, рекордну для всієї літньої ліги, пятиматчеву серію, протягом якої щоразу пропускав менше двох голів. З іншого боку, клуб, як і раніше має 100 % від усіх своїх поєдинків 2015-го року, у яких пропустив менше трьох голів. Аналогічний відсоток цього сезону зберігають за собою тільки новодавидківці.

У підсумку «Кольчино» збільшило до рекордних, для всіх колективів, як окремо літнього чемпіонату, так і зимово-літньої мукачівської районної ліги всього 2015-го року, 50 % від усіх своїх виїзних матчів, у яких перемогло як мінімум у 2 мячі.

Очікувані два від «Чинадієва»

Від чинадіївців їх фани очікували продовження до рекордних, для мукачівської районної ліги у всьому 2015-му році, трьох поєдинків їхньої серії перемог у 2 голи і більше, з чим вони впорались.

У звичному режимі відіграла атакувальна ланка клубу. Чинадіївці впяте поспіль забили більше одного м’яча і поступаються тільки рекордній, для всього сезону 2015-го року, вже не діючій шестиматчевій аналогічній серії нижньокоропівців. Крім того, вони третє поспіль забили на виїзді більше одного голу. Ідентичного показника в 2015-му році вдалось досягти тільки «Нижньому Коропцю» та «Кольчину». Загалом у цьому літньому чемпіонаті чинадіївці забили більше одного м’яча у 75 % від усіх своїх виїзних ігор і за цим показником поступаються тільки «Нижньому Коропцю» на 10.7 %.

Вчергове порадувала чинадіївських ультрас захисна ланка їх команди. Клуб продовжив до рекордних, для літнього чемпіонату, трьох матчів поспіль свою серію, протягом якої не пропустив жодного голу. Загалом чинадіївці залишили свої ворота на замку в 62.5 % від усіх своїх поєдинків літнього чемпіонату і випереджають за цим показником найближчих від себе нижньокоропівців на 5.4 %.

Переміщення команд:

За наслідками недільних двобоїв на одне місце вгору піднялось «Кольчино». На одну сходинку в зворотньому напрямку перемістилось «Нове Давидково».

Результати двох завершальних матчів 8-го туру, 31 серпня, неділя:

«Великі Лучки» – «Кольчино» – 2:4
«Страбічово» – «Чинадієво» – 0:2

Турнірне становище команд станом на 5 червня

«Нижній Коропець» – 21 очок (різниця голів – 23:5)
«Чинадієво» – 19 (14:6)
«Кольчино» – 16 (22:9)
«Нове Давидково» – 14 (14:9)
«Дерцен» – 13 (13:7)
«Горонда» – 11 (7:7)
«Іванівці» – 8 (8:14)
«Великі Лучки» – 6 (10:19)
«Ключарки» – 4 (10:20)
«Страбічово» – 2 (9:17)
«Ромочевиця» – 0 (7:24)

у «Чинадієва», «Кольчина» та «Горонди» на матч більше за решту колективів.

Євген СВИЩО для «Lobda.at.ua»

Категорія: Чемпіонат районів | Переглядів: 799 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: