Головна » Усі публікації » Чемпіонат районів » Огляд 8-го туру зимового чемпіонату Мукачівського району
21:00
Огляд 8-го туру зимового чемпіонату Мукачівського району
Пропонуємо Вашій увазі огляд зимової першості ігор Мукачівського району.

Пропонуємо Вашій увазі огляд зимової першості ігор Мукачівського району.

Головною сенсацією стало побиття великолучківців на очах власних фанів. Пістрялоао вперше розгромило суперника в цьому сезоні і тільки вдруге досягли різниці більшої ніж один гол. Для Великих Лучок, які довели свою серію поразок до пяти поспіль, цей розгром став другим (трохи більше 1/5 розгромів всього чемпіонату).

Більшого ми очікували від Горонди та Ключарок. Хоча горондівці програли вдруге поспіль, та розгрому зазнали вперше. Для нижньокоропівців це вже друга розгромна звитяга.

Ключарки припинили свою трьохматчеву безпрограшну серію і вибули з боротьби за золото. Найпередбачуванішим завершили свої поєдинки мукачівці на новодавидківці. Локомотив вдруге у цьому сезоні виграв з різницею понад один мяч. Страбичово програло вже втретє поспіль. Нове Давидково вдруге поспіль розгромлюють опонентів, а дерценівці до цього з різницею більше ніж один мяч не програвали.

Верх

На одне місце вверх піднялися Локомотив та Нижній Коропець. Мукачівці вперше увійшли до провідного квартету. Нижньокоропівці впяте опинились у першій шістці, в межах якої провели трохи менше 3/5 частин сезону.

Вниз

На одну сходинку в зворотньому напрямку перемістились Ключарки та Великі Лучки. Ключарки вдруге випали з провідного квартету, за рамками якого перебували трохи менше 3/5 частин чемпіонату. Великолучківці вперше випали з першої шістки.


Зона В. Лучки

«Локомотив» Мукачево - Страбичово 3:1
Н. Коропець - Горонда 4:1
В. Лучки – Пістрялово 0:4

Зона Чинадієво

Н. Давидково - Дерцен 4:1
Чинадієво - Ключарки 3:1


Турнірне становище

«Нове Давидково» – 19 очок (20:5)
«Чинадієво» – 16 (16:8)
«Пістрялово – 16 (14:9)
«Локомотив» Мукачево – 13 (15:14)
«Ключарки» – 13 (12:14)
«Нижній Коропець» – 11 (13:8)
«Великі Лучки» – 9 (8:16)
«Дерцен» – 6 (10:13)
«Горонда» – 6 (11:19)
«Страбічово» – 4 (8:21)

За тур до завершення Нове Давидково зберігає переважні шанси на золото (86%). Набагато менше можливостей озолотитися у Чинадієва (12%) та Пістрялова (2%). Непогані перспективи на призові місця мають Нижній Коропець, Локомотив та Ключарки.

Євген СВИЩО для Lobda.at.ua

Категорія: Чемпіонат районів | Переглядів: 803 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: