Головна » Усі публікації » Чемпіонат міста » Огляд 8 туру УФЛ 2021/2022
16:37
Огляд 8 туру УФЛ 2021/2022
Перший тур другого кола вийшов доволі яскравим.

Огляд 8 туру УФЛ 2021/2022 В Суперлізі центральним матчем туру вважали протистояння лідера та 3-ої команди дивізіону – «Ужнету» та «Худльово». Чергова гра за більш, ніж 3 очки. Дворазові чемпіони УФЛ досить швидко відкрили рахунок в матчі, але вже через 3 хвилини суперник його зрівняв. В першому таймі вони ще раз обмінялися голами, а ось в другому «Ужнет» зміцнив перевагу – забили тричі, а пропустили лише один. Та і фінальна крапка в грі була за ними. Перемога «Ужнету» 6:3 (Ільков, Гречка, Багрій, Бицюк, Мицак-2 – Ференцик, Романко, Волошин).  

Завдяки тому, що «Худльово» втратило очки, суттєво в турнірці підтягнувся «Уж». Вони без перешкод виграли свою гру з «Юніповим». І зробили це досить переконливо – 8:3 (Кривка-3, Боїшко-3, Ерделі, Біреш – Дюгованець, Шкірта, Куртанич) 

Що стосується чинного чемпіона, «Медеї», то вони здобули нарешті свою першу перемогу за останні 2 тури. Хоч і далася вона їм нелегко. З «Дюшесом» довелося поборотися – в першому таймі та на початку другого саме вони вели в рахунку і вміло протистояли підопічним Ковача. Але ударна остання десятихвилинка і «Медея» перемагає 6:4 ( Вагін-2, Ковач, Смокоровський, Русин, Лукіяник – Козуб, Джанда, Капустей-2). 

«Невицький Замок» ледь не здобув свої перші очки. Програючи «Вопаку» 0:3 після 15-ої хвилини вони змогли зрівняти рахунок, проте за 3 хвилини до кінця  пропустили вирішальний удар. Таким чином, «Вопак» переміг 4:3 (Ходаковський, Левкулич, Коштура, Чульба – Дюгов-2, Качур). Інтрига у Суперлізі набирає обертів!

УЖНЕТ - 24
Медея - 18
Худльово - 15
УЖ - 15
Юніпов - 9
Вопак - 9
Дюшес - 6
Невицький замок - 0


У Вищій лізі два лідери перемогли, а ось дві команди, які претендували на бронзу, поступилися. Так, «Вікінг» не без проблем здолав «Prevention», який поки взагалі без очок. Суперник опирався, але рахунок матчу – 5:3 (Лазар, Селещук, Пеца, Роботишин – Попович, Антошин, Коштура). 

Сусід «Вікінга» по лідерству, «Трактор», також переміг, але більш переконливо - переграли «Браму» з рахунком 9:4 (Федчук-6, Хом’як, Чийпеш, Шкорка - Міговк-3, Квич). 

А ось «Шипіт» поступився і це досить несподіваний результат. «Меркатор» вирвав перемогу, забивши переможний гол за 2 хвилини до фінального свистка – 3:2 (Бабяк-2, Джуджук – Бирак, Биба). 

Ще один несподіваний результат – 4-та команда дивізіону, «Лугош», поступилася «Коритнянам». Гра була доволі драматичною, адже 4 з 6 голів забили в останній десятихвилинці. Команда з Ужгородщини перемогла з рахунком 4:2 (Попович, Калинич, Ігнат, Мартинич – Грицькевич, Зам’ятін). І тепер інтрига за медалі у Вишки набуває нової інтриги.

Вікінг - 21
Трактор - 21
Шипіт - 13
Лугош - 13
Брама - 9
Коритняни - 9
Меркатор - 9
Prevention - 0


У Першій лізі «Октава» продовжує свою переможну серію. Цього разу їх жертвою став амбітний «Беркут». Гра двох команд, які входять в трійку лідерів, була вкрай драматичною. «Октава» здобула перемогу завдяки голу на останній хвилині – 3:2 (Лешко-2, Попович – Орос, Мкртичан). І тепер «Октава» виривається вперед і одноосібно посідає 2 сходинку. 

А за лідером, «Твоїм містом», поки не угнатися.  Адже у 8 турі вони здобули свої чергові 3 очки. Переграли,щоправда не без супротиву, «Вашу Хату» 5:2.  (Костик, Мукомела, Русин-2, автогол - Богач-2)

«Перечин» досить впевнено переміг «Кам’яницю», хоч і першими пропустили. Виграли з рахунком 4:1 (Король-2, Макар, Белей – Пастеляк). 

Не відстає від перечинців у турнірній таблиці і «Будівельник», який залишив «Сторожницю» на останній сходинці, здолавши їх з рахунком 4:2 (Сакадаті, Юричка, Росул, Шоляк – Маряш-2).

Твоє місто - 21
Октава - 18
Беркут - 15
Хімік Перечин - 13
Будівельник - 12
Ваша Хата - 6
Камяниця - 6
Сторожниця - 4


Друга ліга традиційно вразила результативністю. Фаворити з першої половини таблиці змагалися в тому, хто скільки заб’є своїм суперникам. В підсумку в 3 з 4 парах переможці відзначалися у воротах опонентів не менше, ніж 9 разів (!!!). 

Так, «Profix» розгромив «Імперію» і забив найбільше  – цілих 10 голів, а пропустили у відповідь всього 2 (Нергеш-3, Сугоняк-2, Лаб’як-2, Волошинець, Лечига, Пиняшко – Іванов-2)

В центральному же матчі ліги переконливу перемогу здобув «Фіхтен». Вони забили 9  у ворота команди «Наsos» і цього було цілком достатньо для 3 очок – 9:4 (Дудаш-4, Демидов-2, Каганець, Ільків, Товт – Колесник-3, Синчук).

Стільки ж забило своїм опонентам і «Альфастрахування», щоправда пропустили набагато менше. Вони виграли у ОК ДЮСШ ФСТ України з рахунком 9:1 (Агапітов-5, Бондарюк-2, Скубенич, Кишкан – Сокач).

Єдиний матч, який не був таким результативним – УжНУ проти «Гермеса». Студенти обіграли своїх опонентів з рахунком 3:1 (Минайленко-2, Надич – Гресько).

Profix - 21
Фіхтен - 21
УжНУ - 18
Альфастрахування - 18
Наsos - 9
ОК ДЮСШ ФСТ Україна - 6
Гермес - 3
Імперія - 0

 
Категорія: Чемпіонат міста | Переглядів: 729 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: