Головна » Усі публікації » Чемпіонат районів » Огляд 9 туру чемпіонату Мукачівського району
10:02
Огляд 9 туру чемпіонату Мукачівського району
Пропонуємо до Вашої уваги огляд-аналіз 9 туру чемпіонату Мукачівського району серед основних складів.

Пропонуємо до Вашої уваги огляд-аналіз 9 туру чемпіонату Мукачівського району серед основних складів.

Вдруге поспіль на виїзді поступилось «Страбічово». Та якщо в 5 турі його кривдником став клуб з вершків ліги «Іванівці», то поразка від «Пістрялова» стала головною сенсацією 9 туру. Всі очікували на мінімальну перемогу страбічовців, а отримали дебютну звитягу пістрялівців у сезоні. Цим самим пістрялівці припинили ряд своїх негативних серій, серед яких і двоматчеву серію домашніх поразок.

Трохи більшого чекали експерти й від «Дерцена», який на виїзді, у центральному матчі туру, поступився «Нижньому Коропцю» – 1:3, хоча обидва клуби до цього йшли без очкових втрат і передбачалась мінімальна звитяга господарів або нічия. Нижньокоропівці припинили більшість позитивних серій опонентів, серед яких і пятиматчева переможна серія з різницею в 2 голи і більше. Нижньокоропівці з різницею в 2 голи і більше виграли вже втретє поспіль.

Втретє поспіль у рідних стінах перемогло «Сернє». Такий результат був прогнозованим, якщо згадати, що для ключарківців це фіаско стало четвертою виїзною поразкою поспіль і в попередніх трьох вони забивали у ворота суперників тільки раз.

Найбільш передбачувано завершились двобої на стадіонах у Бобовищі та Горонді. Бобовищанці здобули другу поспіль домашню звитягу, а ромочевицькі майстри зазнали п’ятої виїзної поразки поспіль, що є найгіршим показником ліги в поточному сезоні. Прогнозованою нічиєю припинили свою двоматчеву виїзну програшну серію великолучківці. Цей результат стане ще більш закономірним, якщо згадати, що «Горонда» не може виграти 6 матчів поспіль. За цим показником вона поступається тільки «Ромочевиці».

За наслідками 9 туру в поточній таблиці на одне місце вверх піднялись «Н. Коропець», «Сернє», «Бобовище» та «Пістрялово». Головним невдахою стало «Страбічово», яке опустилось на дві сходинки. По одному кроку вниз зробили «Чинадієво» та «Ключарки».

9 тур: «Пістрялово» – «Страбічово» – 1:0, «Н. Коропець» – «Дерцен» – 3:1, «Горонда» – «В. Лучки» – 0:0, «Бобовище» – «Ромочевиця» – 2:0, «Сернє» – «Ключарки» – 2:1.

ТС: «Н. Коропець» – 21 очко (різниця голів – 33:5), «Чинадієво» – 19 (13:2), «Дерцен» – 18 (20:6), «Іванівці» – 13 (18:13), «В. Лучки» – 10 (7:6), «Сернє» – 10 (16:17), «Бобовище» – 10 (9:11), «Страбічово» – 9 (7:13), «Горонда» – 6 (5:9), «Пістрялово» – 5 (5:20), «Ключарки» – 4 (10:21), «Ромочевиця» – 2 (8:28). «Н. Коропець», «Чинадієво», «Дерцен», «Іванівці», «В. Лучки» та «Горонда» зіграли на матч менше за решту колективів.

Р. S: «Лавки» знялись з розіграшу, а результати з їх участю анульовані. Як бачите традиційна проблема для більшості районних змагань не оминула й Мукачівщину.

Євген Свищо для Lobda.at.ua


Категорія: Чемпіонат районів | Переглядів: 892 | Додав: Лобда | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: