Головна » Усі публікації » Чемпіонат районів » Огляд-аналіз 10 туру чемпіонату Мукачівського району
10:30
Огляд-аналіз 10 туру чемпіонату Мукачівського району
Чорна смуга “Дерцена” та “Горонди”.

Чорна смуга “Дерцена” та “Горонди”.

Найбільш прогнозовано завершились поєдинки у Великих Лучках та Чинадієві, де фаворити здобули рівно те, що від них очікували експерти.

У центральному матчі туру прогнозовану пяту поспіль виїзну перемогу виборов “Нижній Коропець”,що є абсолютно найкращим показником ліги. До речі із решти команд тільки “Дерцен” зміг двічі поспіль виграти на чужих полях. А от “Великі Лучки” довели свою безвиграшну серію до трьох матчів до ряду.

“Чинадієво” здобуло шосту поспіль домашню звитягу, а “Горонда” програла з різницею в 2 голи і більше втретє до ряду.

Трохи більшого ми очікували від “Дерцена”, якому у двобої, який мав право називатись центральним, прогнозували другу поспіль поразку в 1-2 голи. Та “Іванівці” сповна реабілітувались за останнє фіаско від нижньокоропівців і довели свою серію домашніх перемог із різницею в 2 голи і більше, до чотирьох до ряду. Слід відзначити, що аналогічного показника з початку сезону вдалось досягнути тільки дерценівцям.

Відносно непередбачувано завершилась “битва аутсайдерів” у Ключарках, де прогнозувалась мінімальна перемога господарів. Та пістрялівці змогли довести до трьох поспіль ігор свою безпрограшну серію, і при цьому довели безвиграшну серію опонентів до чотирьох поспіль поєдинків. У поточній таблиці відбулась єдина зміна: ”В. Лучки” пропустили вперед “Сернє”.

10 тур:

“В. Лучки” — “Нижній Коропець” — 0:2
“Іванівці” — “Дерцен” — 3:0
«Чинадієво” — “Горонда” — 4:0
“Ключарки” — “Пістрялово” — 3:3
“Страбічово” — “Бобовище” — перенесено на 6 липня.

Турнірне положення команд: «Н. Коропець» – 24 очко (різниця голів – 35:5), «Чинадієво» – 22 (17:2), «Дерцен» – 18 (20:8), «Іванівці» – 16 (21:13), «Сернє» – 10 (16:17), «В. Лучки» – 10 (7:8), «Бобовище» – 10 (9:11), «Страбічово» – 9 (7:13), «Горонда» – 6 (5:13), «Пістрялово» – 6 (8:23), «Ключарки» – 5 (13:24), «Ромочевиця» – 2 (8:30). «Страбічово», «Пістрялово», «Ключарки» та «Ромочевиця» зіграли на матч більше за решту колективів.

Євген Свищо для Lobda.at.ua

Категорія: Чемпіонат районів | Переглядів: 793 | Додав: Лобда | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: