Головна » Усі публікації » Чемпіонат районів » Огляд 19-го туру чемпіонату Мукачівського району
21:18
Огляд 19-го туру чемпіонату Мукачівського району
Пропонуємо Вашій увазі огляд-аналіз 19-го туру чемпіонату Мукачівського району.

Пропонуємо Вашій увазі огляд-аналіз 19-го туру чемпіонату Мукачівського району.

Загальна статистика

Ігровий день пройшов трохи краще для гостей, які досить небагато пропустили – 1.4 гола за поєдинок (при середньому показнику за девятнадцять турів – 2.3 за матч) та здобули 40 % залікових очок (при середньому показнику за девятнадцять турів – 30.7 %).

Щодо окремих поєдинків

«Пістрялово» дало бій

Головна сенсація сталась у Чинадієві, де господарі мали громити опонентів із протилежного полюсу таблиці з різницею в 3-5 голів. Пістрялівці втретє поспіль не пішли з чужого поля без забитого мяча. Та якщо попереднього разу гол у Дерцені майже ні на що не вплинув, то цього разу була можливість зачепитись за нічию.

«Ромочевиця» показала клас

Ще одна несподіванка сталась у найконкурентнішому двобої дня в Ромочевиці, де мала бути мирова. Та сернєвці вчетверте поспіль не змогли забити на виїзді більше одного мяча. На гол гостей від Андрія Тара господарі відповіли влучними пострілами від Сергія Кампова (якого футбольна громадськість знає не інакше як «Чесер») та Крістіана Малиша.

Три бали від Пінджолі

У Горонді найреальнішою мала стати нічия. Трохи меншою була ймовірність мінімальної перемоги гостей. Дерценівці, завдяки влучному пострілу Олександра Пінджолі, вчетверте поспіль не пішли з чужого поля без забитого мяча і змогли тріумфувати.

Винороби змусили місцевих похвилюватись

У Великих Лучках господарі мали вигравати з різницею в 2 голи. Бобовищанці, завдяки влучному пострілу Крістіана Волошина, вшосте в поточному чемпіонаті не пішли з чужого поля без забитого мяча і були близькими до здобуття залікового пункту. Перемогу господарям принесли голи від Дмитра Тесличка та Івана Зозулі.

Битва титанів на користь абсолютів

Найпередбачуваніше завершився центральний поєдинок дня в Іванівцях, де гості мали вигравати з різницею в 1-2 мячі. Господарі, завдяки влучному пострілу Василя Томашовського, створили незначну інтригу, однак нижньокоропівці вдванадцяте поспіль забили більше одного мяча в одній грі та продовжили свою переможну серію.

Позбавлені свята

У Ключарках найреальнішою мала стати мінімальна перемога господарів. Трохи меншою була ймовірність мирової. Та страбічовці злякались «грізного» суперника і залишились у теплих домівках.

Переміщення команд

У поточній таблиці, за наслідками 19-го туру, сталась одна зміна. «Ключарки», за рахунок трохи кращої різниці голів, відтіснили пістрялівців з десятого на одинадцяте місце. Відзначаємо, що ключарківці увійшли до першої десятки вже вдруге, в межах якої загалом провели трохи більше однієї чверті цього сезону.


Результати 19-го туру:

«Чинадієво» – «Пістрялово» 2:1
«Ромочевиця» – «Сернє» 2:1
«Горонда» – «Дерцен» 0:1
«Великі Лучки» – «Бобовище» 2:1
«Іванівці» – «Нижній Коропець» 1:2
«Ключарки» – «Страбічово» +:-


Турнірне становище після 19 туру:

«Нижній Коропець» – 51 очок (різниця голів – 72:9)
«Чинадієво» – 40 (36:13)
«Дерцен» – 38 (43:18)
«Іванівці» – 31 (35:24)
«Сернє» – 26 (39:36)
«Великі Лучки» – 20 (14:23)
«Горонда» – 17 (11:24)
«Бобовище» – 17 (20:35)
«Страбічово» – 16 (21:41)
«Ключарки» – 11 (23:43)
«Пістрялово» – 11 (19:43)
«Ромочевиця» – 10 (18:41).

Євген СВИЩО для Lobda.at.ua

Категорія: Чемпіонат районів | Переглядів: 782 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: