Головна » Усі публікації » Чемпіонат районів » Огляд чемпіонату Перечинського району з футболу. 4 тур
08:48
Огляд чемпіонату Перечинського району з футболу. 4 тур
У неділю, 16 липня, відбувся 4 тур чемпіонату Перечинського району з футболу.

Огляд чемпіонату Перечинського району з футболу. 4 тур

На минулому тижні ФК «Ворочово» знялось з чемпіонату Перечинського району з футболу. Тому за регламентом змагань, якщо команда не дограла перше коло то матчі, які вона зіграла - анулюються.

 
ФК «Кам’яна» Тур’я-Ремета – ФК «Явір» Туриця – 2:4
 
Фаворитом цієї зустрічі були гості, які перед грою мали 6 пунктів, і впевнено лідирують в чемпіонаті. Господарі ж - новостворена команда, яка поки що набрала лише одне очко і розташувалась на останньому місці, та вдома вони дуже непоступливі.
 
З перших хвилин була рівна боротьба, тож перший тайм завершився з рахунком – 1:1. У другому таймі господарі спромоглись вийти вперед, та недовго вони раділи, команда з Туриці спочатку зрівняла рахунок, а через декілька хвилин вийшла вперед. Під кінець зустрічі вони провели і четвертий м’яч. В складі господарів відзначились: Віталій Мешко та Максим Шумаєв. У гостей: Роман Гулик, Михайло Бартованець, Олександр Кирлик і Євген Дмітрієв.
Тож Явір продовжує йти без втрат.

 
ФК «Раково» - ФК «Тур’я» Тур’я – Ремета – 1:2
 
У цьому протистоянні зійшлись доволі рівні колективи. Та з перших хвилин Тур’я захопила територіальну перевагу, і забили доволі такий швидкий м’яч, на 6-ій хвилині Бакша віддав в центр на Лаб’яка, який метрів з 18 поцілив точно в праву дев’ятку – 0:1. Надалі гра перейшла в середину поля і надто гострих моментів не було. На перерву команди пішли за мінімальної переваги гостей.
 
Та з початком другого тайму турянці знову почали створювати гострі моменти, як і в першому таймі вони забили швидкий гол, на 49-ій хвилині Е. Воронич злету пробив по неймовірній траекторії і круглий знову зняв павутину з воріт господарів – 0:2. Після цього Раково відквитало один м’яч, автоголом відзначився захисник гостей – 1:2. Через декілька хвилин вони могли зрівнювати рахунок та надійно зіграв воротар гостей Гончарук.
Гості довели матч до перемоги і вийшли на другу сходинку в чемпіонаті.

 
Результати 4-го туру:
 
ФК «Кам’яна» Тур’я – Ремета – ФК «Явір» Туриця – 2:4

ФК «Раково» - ФК «Тур’я» Тур’я – Ремета – 1:2

ФК «Плішка» Сімер – ФК «Ворочово» - команда гостей знялась з чемпіонату.

Вихідний: «Карпати» Перечин
Юрко Канте
 
Категорія: Чемпіонат районів | Переглядів: 1184 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: