Головна » Усі публікації » Чемпіонат районів » Огляд чемпіонату Ужгородського району з футболу. 4 тур
13:08
Огляд чемпіонату Ужгородського району з футболу. 4 тур
У неділю 22 травня на футбольних полях Ужгородщини пройшов 4 тур чемпіонату Ужгородського району з футболу та 2 тур першості.

Огляд чемпіонату Ужгородського району з футболу. 4 тур Вища ліга

ФК «Конвектор» Коритняни - ФК «Вовкове». Дорослі команди зіграли внічию 1:1,а юнаки 0:0.

ФК «Тиса» Есень - ФК «Деренівка» Нижнє Солотвино. Команди показали пристойну гру, першими відкрили рахунок за 10 хвилин до кінця гри гості, але на останній хвилині був призначений пенальті у ворота нижньосолотвинців за фол останньої надії і пенальті реалізувала команда Есені - рахунок 1:1. Юнаки 7:1 на користь Есені.

ФК «Карпати» Камяниця - ФК « Зірка» Лінці. Карпати в особі одного з лідерів чемпіонату не зуміли вдома обіграти команду Лінців і розійшлися миром 2:2, а поєдинок юнаків закінчився 5:1 на користь Камяниці.

ФК «Баранинці» - ФК «В.Добронь». Велика Добронь на виїзді зуміла обіграти з рахунком 4:2 команду господарів, а в юнаків перемога була на боці  Баранинців 4:0.

ФК «Фаворит» Шишлівці - ФК «Ярок». Господарі  здобувають перемогу  над дебютантом чемпіонату команди з Ярку з рахунком 3:1, а юнаки 5:1.

ФК «В.Лази» - вихідні

Перша ліга

Руські Комарівці після домашньої поразки на виїзді здолали команду-сусіда Дубрівки 4:0, юнаки теж святкували перемогу 6:0.

Ратовці вдома поступилися команді Оріховиці 1:2, юнаки 1:1.

Великі Геєвці обіграли команду Мінерального - дорослі 2:1, юнаки 3:1.                                                
Василь Хмельницький
 
Категорія: Чемпіонат районів | Переглядів: 1039 | Додав: lobda | Рейтинг: 3.0/2
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: