Головна » Усі публікації » Чемпіонат районів » Огляд чемпіонату Ужгородського району з футболу. 8 тур
11:28
Огляд чемпіонату Ужгородського району з футболу. 8 тур
У неділю, 19 червня, відбувся 8 тур чемпіонату Ужгородського району з футболу та 6 тур першості.

Огляд чемпіонату Ужгородського району з футболу. 8 тур Вища ліга

ФК « Вовкове» - ФК « Деренівка» Н.Солотвино 8:1 (6:0). Вовкове не залишило ніяких шансів Деренівці при великій підтримці вболівальників, як дорослими так і юнаками.

ФК «Тиса» Есень - ФК «Латекс» Баранинці 4:3 (3:3). У цій зустрічі вболівальники побачили багато гольових моментів та голів, де Есень з мінімальною перевагою здолала Баранинці.

ФК «Ярок» - ФК «Зірка» Лінці 2:2 (3:4). Матч видався доволі цікавим, один з лідерів чемпіонату Зірка не зуміла обіграти амбітну команду Ярок. Лінці по ходу зустрічі поступалися, потім зрівняли і багато атакували, але фортуна була на боці команди Ярок, тож матч закінчився внічию.

ФК «Фаворит» Шишлівці - ФК « В.Добронь» 2:0 (1:6). Господарі обіграли команду В.Доброні дорослим складом,а юнаки в особі лідера поступилися гостям.

ФК «В.Лази» - ФК «Карпати» Камяниця 3:1 (0:2). В центральному поєдинку туру зустрічалися лідери чемпіонату. Гра видалася досить видовищною, команди не відсижувалися в обороні і атакували. У одній із атак гравець команди Камяниці порушує правила у своєму штрафному майданчику і пенальті чітко реалізує Сергій Назаренко. Команда Карпат атакувала і шукала промахи у команди суперниці, гравець Камяниці пробиває, воротар помиляється і скоріше до мяча був нападник гостей Олександр Мицька і рахунок стає 1:1. Команди на перерву пішли з нічийним результатом.

У другому таймі гра не помінялася команди атакували, а забивали В.Лази. Відзначився Тарас Плиска, який з далекої відстані попадає у девятку. Третій мяч забив Олег Мателешко, який добив у ворота смугастого.

Отже, після 8 туру турнірну таблицю очолюють В.Лази, на друге місце вийшла команда Вовкового, треті - Лінці.

Перша ліга

ФК «В. Геєвці» - ФК Р.Комарівці 1:1 (-:+). Центральна гра у першості, де зустрічалися дві перші команди. Р.Комарівці після домашньої поразки хотіли реабілітувати себе перед вболівальниками, де по ходу зустрічі вели у рахунку, але команда господарів зрівняла рахунок. Гості мали багато гольових моментів, але гра закінчилася з нічийним результатом.

ФК «Ратівці» - ФК «Мінеральне» 0:3 (7:1). Гості здолали команду Ратівці, а юнаки господарів перемогли з великою перевагою.

ФК «Дубрівка» - ФК «Оріховиця» 3:1 (0:4). Оріховиця після домашньої поразки у першому турі від господарів хотіла дати бій, але дубрівчани не без труднощів все ж таки пермогли, юнаки Оріховиці перемогли.

Василь Хмельницький
 
Категорія: Чемпіонат районів | Переглядів: 1281 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: