Головна » Усі публікації » на Закарпатті » Огляд ДЮФЛ Закарпаття. Зона 2. U-9
19:53
Огляд ДЮФЛ Закарпаття. Зона 2. U-9
У Сільці, в рамках чемпіонату ДЮФЛ-Закарпаття серед хлопчиків 2005-2006 року народження відбулись матчі 29 туру.

У Сільці, в рамках чемпіонату ДЮФЛ-Закарпаття серед хлопчиків 2005-2006 року народження відбулись матчі 29 туру.

Першими відіграли виноградівський «Колос» та «Сільце-2».

Виноградівці, яким було важко налаштуватись на суперника, могли відкрити рахунок вже на 45-й секунді, та опонентів врятували вдалі дії воротаря. Однак вже через хвилину капітан «Колоса» Мілан Сантов прострілив зі стандарту на Михайла Суходольського і той переправив м’яч у лівий кут – 1:0. Через чотири хвилини їх одноклубник Олександр Костяк, ударом майже з центра майданчика, влучає в хрестовину воріт.

Далі кілька нагод подвоїти рахунок втратив Сантов. Особливо гостро було на 12-й хвилині, коли м’яч після його удару оминув стійку в лічених сантиметрах. І одразу отримали контратаку, яку завершив виходом на воротаря Максим Ряска – 1:1.

На 15-16-й хвилинах два небезпечні простріли від Сантова. Після першого м’яч полетів повз стійку, а другий ударом у лівий кут замкнув Василь Сагайдак – 2:1.

Підопічні Сергія Білана врятувались на передостанній 19-й хвилині, коли Володимир Марунчак реалізував, призначений Василем Качуром, пенальті – 2:2.

Нічия принесла більше радості місцевій команді, яка поки має втричі менше залікових очок від виноградівців.


Далі слідував поєдинок між «Нарцисом-2» та «Бронькою».

Представники Іршавщини, незважаючи на те, що перебувають нижче у поточній таблиці, дали бій городянам із Хуста. Головну роль у позитивному результаті відіграв швидкий гол. Ігор Черепко вже на 2-й хвилині проштовхнувши м’яч у правий кут – 1:0. Через чотири хвилини синьо-білі провели масовану атаку по центру й завдяки влучному пострілу Тараса Халуса відновили рівновагу – 1:1. Далі команди створили майже рівну кількість нагод, та реалізувати їх вдалось тільки гравцям із невеличкого села з Іршавщини.

На завершенні однієї з атак правим флангом Черепко зміг оформити дубль і приніс сьому перемогу підопічним Вячеслава Шусти – 2:1. Далі на команди очікують набагато важчі поєдинки проти фаворитів змагань.

Категорія: на Закарпатті | Переглядів: 872 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: