Головна » Усі публікації » Чемпіонат районів » Огляд матчів чемпіонату Свалявського району
22:01
Огляд матчів чемпіонату Свалявського району
Центральний матч 13-го туру відбувся на стадіоні "Гімназія", де зустрічались свалявський "Темп" та неліпинський "Хімік".

Огляд матчів чемпіонату Свалявського району Але, не все так було легко для господарів поля, з перших хвилин Темп розпочав дуже жваво і з великими зусиллями ринулись вперед. На матч зібралось досить багато глядачів, близько 250. Арбітр матчу Віталій Лофинець.

Порівнюючи склади команд до початку гри, відчувалось, що неліпинці програють з великим рахунком, адже гостей спіткали кадрові втрати: були відсутні кращий нападник команди Владислав Лявинець, також Михайло Ковач, Іван Русин та кіпер. Натомість в свалявців був бойовий склад, плюс ще підсилили клуб Євген Фізер та Михайло Ганинець.

Вдалий дебют вдався в Євгена Фізера, який близько двадцятої хвилини матчу відкрив рахунок 1:0.

Ще один забитий мяч глядачі побачили після дальнього пострілу Олександра Печунки, хоч і Олександр пробив ефектно, але тут більша вина буде на плечах кіпера Євгена Кисилиці. 2:0.

В другій половині протистояння свалявці практично нічого не показали, навпаки гості прибавили і досить велику кількість моментів створили у воріт Еріка Сакса. Важко було неліпинцям напротязі матчу, але в другому таймі вони краще дивилися і старалися комбінувати.

Близько, на 75 хвилині гри Тиберій Пафко відквитав один мяч, ефектно пробивши штрафний удар 2:1. Багато боротьби, зіткнень приводило до суперечок між футболістами обох команд, в другій сорокапятиминутці, декілька раз були моменти, де були сутички, в яких арбітр мав показувати червоні картки. Ще запамятався, наприцінці матчу момент, де Куштан Владивслав, збив в штрафному майданчику гравця Хіміка, де беззаперечно мав арбітр вказувати на позначку.

Отож, в цілому рівна гра з невеликою перевагою гольових моментів свалявського Темпу, а неліпинці з неоптимальним складом показали досить хорошу гру. Темп знову бере три пункти і наближається до другої сходинки набравши 31 очко та лише на один пункт відстає від чинного чемпіона Стройна, адже стройненці в цьому турі також створили сенсацію, програли від Плоского 3:0.

P.S. Арбітр матчу Віталій Лофинець, вже осблужив 50% всіх зіграних матчів за участі свалявського Темпу, хто слідкує за футболом на Свалявщині, вже не сміються від цього прізвища - це вже не смішно. Як, повідомляє суддівський корпус ФФС, що призначення арбітрів на матчі чемпіонату, визначаються шляхом жеребкування, то Віталій Лофинець, просто щасливчик, який майже кожну гру обслуговує свалявському Темпові.


В неділю, 23 серпня в рамках розіграшу чемпіонату району Свалявщини, середняк змагання Дусино приймав в рідних стінах команду, яка посідає девяту сходинку в загальному заліку – Голубине.

Дусино на цей поєдинок не мало жодної заміни і підійшло до матчу в великими втратами - чотири гравці, які брали участь в минулому турі проти неліпинців, на цей раз вибули по різним причинам. Тож, склад господарів поля був ослаблений.

Щодо самої гри то дусинці всю гру володіли ініціативою та контролювали хід поєдинку ведучи в рахунку до 75 хвилини. В першому таймі вже був помітний бойовий настрій голубинців, два контрвипади вже могли "похоронити" дусинців в перші двадцять хвилин, але чудом мячі не влетіли в сітку.

На 25-й хвилині матчу Євген Левко вийшов віч-на-віч з кіпером гостей та вдало пробив, відкривши рахунок в грі. 1:0. Так і завершився перший тайм, хоч були нагоди в Павла Поцко та Сергія Поповича.

Друга половина зустрічі не встигла розпочатись, як гості зрівняли рахунок 1:1. Грабар Михайло після пасу від Віктора Ваніна та провалу в центрі поля, відквитав один мяч.

Дусино, знову повело в рахунку на 65 хвилині - з 20 метрів пробив Масланич Вячеслав, який відкрив свій лік голам тож, 2:1.

Гра з кожною хвилиною, ставала напруженішою та відкритою. Хоч голубинці всю гру оборонялись, на останні хвилини матчу, пішли на штурм і перевернули все з ніг на голову. Дусинці, не змогли довести матч до логічного завершення, пропустивши двічі за десять хвилин до завершення поєдинку. Грабар Михайло та Микола Лигирда ще забивали в складі гостей.

Другий мяч, який забили голубинці, відбувся за явної помилки асистента арбітра (Віктор Нікітін – гравець Сузіря). Було положення поза грою в Олександра Кагача, сам Олександр пройшов по флангу та відпасував та Михайла Грабара, який просто переправив мяч в порожні ворота. 2:2.

Ще був один мяч забитий в виконанні дусинців, після подачі Івана Григи, Поцко Павло переправив мяч в рамку, а боковий арбітр, вирішив, що це офсайд.

Хоч дусинці не показали хорошої гри та не домоглись бажаного результату, вагомий внесок в гру та результат внесли асистенти арбітра, які неодноразово помилялись та не слідкували за матчем, хоч іх звинувачувати нема, за що, - вони перший раз тримали «флажок» арбітра в руках.

Матч обслуговував Михайло Пінзелик, (якого вже не раз відсторонювали від футболу), але сам центральний арбітр відпрацював дуже добре. З кожним туром на матчі чемпіонату, бригади арбітрів являються у не повному складі.

Отож, обидві команди не показали змістовного та якісного футболу, але три пункти вивезли гості і цей результат є сенсацією, фаворитом були дусинці і ніхто не чекав на такий результат. Але як кажуть – це футбол.

Стадіон «Дусино», 200 глядачів.

Арбітр: Пінзелик М.

«Дусино» - «Голубине» 2:3

Дусино: Легеза О, Русин М, Лендєл В, Ходаківський П, Попович С, Левко Є, Масланич В, Грига І, Луца А, Поцко П.

Михайло Русин



Категорія: Чемпіонат районів | Переглядів: 830 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: