Головна » Усі публікації » Чемпіонат районів » Огляд матчів-відповідей чвертьфіналу Кубка "Берег – Фест"
20:45
Огляд матчів-відповідей чвертьфіналу Кубка "Берег – Фест"
Минулого тижня визначились всі півфіналісти берегівського районного кубку.

Огляд матчів-відповідей чвертьфіналу Кубка
В середу, 8 серпня, в матчі – відповіді ¼ фіналу Кубка Берегівського району з футболу «Берег – Фест», визначився півфіналіст в протистоянні ФК «Берегуйфолу» - ФК «Перехрестя». Нагадаємо, в першій грі на стадіоні в Перехресті, команди розійшлися за нічийного рахунку 1:1.
 
В другому матчі на стадіоні в Берегуйфолу, команди підійшли до гри по різному. Якщо господарі виставили на гру оптимальний склад, то гості мали багато кадрових проблем. На позиції голкіпера грав захисник. Але необхідно віддати належне команді з Перехрестя, яка обрала тактичну схему гри від захисту. Завдяки цьому, їм доволі легко вдавалося контролювати захист і ліквідовувати атаки суперника на підступах до штрафного майданчика. Господарі спромоглися на кілька дальніх ударів і то повз або вище воріт. А Перехрестя, відкрило рахунок на 15 хвилині організувавши швидку контратаку.
 
З початком другого тайму, футболісти Берегуйфолу змінили тактику гри і швидко пішли вперед. Швидкий штурм на ворота суперника, застав захисників зненацька і вони порушили правила гри. Штрафний удар у виконанні Саболча Ача виявився ефектним і влучив прямісінько у верхній кут воріт. Зрівнявши рахунок, господарі на тривалий період віддали середину поля супернику, а згодом провели ряд швидких атак, які змушували футболістів Перехрестя порушувати правила. На 65 хвилині арбітр призначив пенальті і Берегуйфолу вийшло вперед 2:1. Гол на рахунку Гергеля Горвата. А через 10 хвилин удар Адама Пушкаша поставив підсумкову крапку у двобої 3:1.
 
Отже, ФК «Берегуйфолу» пройшов до ½ фіналу Кубка району, де зустрінеться з ФК «Батьово» 19 серпня на стадіоні села Кідьош.
 
У неділю, 12 серпня, на стадіоні села Запсонь відбувся останній матч ¼ фіналу Кубка району «Берег – Фест». За прохід до півфіналу грали ФК «Запсонь» - ФК «Кідьош».
 
Перша гра на стадіоні села Кідьош, принесла перемогу запсонцям 2:1. Від матчу – відповіді всі очікували складної гри. Адже, недавній переможець «Кубка федерації» ФК «Кідьош», повинен був довести, що здатен на більше. Але коли команди вийшли на поле практично стало зрозуміло, запсонський бар'єр їм не здолати. Кідьош вийшов на поле далеко не кращим складом. Кадрові проблеми торкнулися і Кідьоша. Команда звичайно приклала максимум зусиль на футбольному полі, але протистояти господарям не змогли. На 26 хвилині Іштван Барта відкрив рахунок. На 37 Васль Дубровський провів другий гол у ворота Запсоня. На початку другої половини гри Василь Маргітич скоротив рахунок, але на більше Кідьоша не хватило. На 82 хвилин Ференц Бочкої провів третій гол в ворота гостей і вивів ФК «Запсонь» до півфіналу.
 
Таким чином в іграх ½ фіналу зустрінуться: ФК «Вилок» - ФК «Запсонь» та ФК «Берегуйфолу» - ФК «Батьово». Півфінальні ігрр пройдуть в неділю 19 серпня на стадіоні села Кідьош. Початок ігор о 15.00 та 17.00.
Федерація футболу Берегівщини
 
Категорія: Чемпіонат районів | Переглядів: 576 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: