Головна » Усі публікації » Чемпіонат районів » Огляд Зимової першості Берегівщини 2019. 5 тур
09:39
Огляд Зимової першості Берегівщини 2019. 5 тур
У неділю, 3 березня, відбулись завершальні матчі групового етапу зимової першості Берегівського району.

Огляд Зимової першості Берегівщини 2019. 5 тур
ФК «Дружба» – ФК «Кідьош» – 0:1
 
«Кідьош» і «Дружба» задачу мінімум виконали до цієї гри. Вирішувалося питання, з якого місця команди потраплять до ігор 1/4 фіналу і з ким доведеться грати на наступній стадії. У випадку перемоги «Дружба» мала шанси посісти друге місце у зоні, а «Кідьош» претендував на третю позицію. Фаворитом вважалася «Дружба». Гра вийшла напруженою. Кожна з команд намагалася не пропустити, саме тому боротьба точилася переважно в середині поля. Безперечно, моменти були в обох команд, але на останньому рубежі голкіпери діяли впевнено. Як кажуть, у таких іграх долю матчу вирішує один гол. Так і сталося, єдиний гол забив Ріхард Могачек за три хвилини до фінального свистка. Цим і приніс перемогу Кідьошу і третє місце в турнірній таблиці.
 
ФК «Інтер» (Берегово) – ФК «Бадалово» – 2:2
 
Для «Інтера» результат гри не впливав на турнірне становище. Команда мала нуль очок і на гру останнього туру вийшла без тягаря результату. Мабуть, це і вплинуло на гру юних футболістів. Хоча, якщо відверто, то Бадалово мало ігрову перевагу протягом усієї гри. Вони володіли ініціативою, а юні берегівці побудували гру на контратаках і досягли позитивного для себе результату. Адже завдяки вдалим контратакам два рази відзначився Сергій Селянчик і нічия 2:2.
 
Таким чином, груповий етап завершився, і в іграх 1/4 фіналу зустрінуться: ФК «Запсонь» – ФК «Дружба», ФК «Яноші» – ФК «Гела – Магнум», ФК «М. Добронь» – ФК «Кідьош» та ФК «Бадалово» – ФК «В. Бийгань».


Турнірна таблиця

Команда

Ігри

В

Н

П

Голи

Очки

1.

ФК «Яноші»

4

3

1

0

11:3

10

2.

ФК «Бадалово»

4

1

4

0

7:6

6

3.

ФК «Кідьош»

4

2

0

2

5:9

6

4.

ФК «Дружба»

4

1

1

2

8:4

4

5.

ФК «Інтер»

4

0

1

3

4:13

1

Категорія: Чемпіонат районів | Переглядів: 558 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: