Головна » Усі публікації » Чемпіонат районів » Огляд Зимової першості Тячівщини
22:09
Огляд Зимової першості Тячівщини
Завершилась півфінальна стадія змагань Зимової першості Тячівського району 2015 року.

Завершилась півфінальна стадія змагань Зимової першості Тячівського району 2015 року.

Півфінали на зимового чемпіонату Тячівського району завершились без особливих несподіванок і до головного поєдинку дістались найкращі.

Форварди «Ганичів» знову феєрили

Саме так можемо констатувати після того як атакувальні гравці цього безумовного фаворита змагань вшосте в цьому сезоні забили більше двох голів і випереджають друге за цим показником «Терново» на два такі поєдинки. Така беззахисність тернівців не стала особливою несподіванкою, якщо згадати що це вже третій матч у чемпіонаті, в якому цей клуб прорпускає більше двох мячів (за цим показником команда входить до пятірки найгірших клубів району).

Розрахунок прихильників «Тернова» на успіх базувався переважно на їх атакувальну міць. Та нападники замість того, щоб продовжити свою двоматчеву серію, протягом якої забивали більше трьох мячів, тільки вдруге в цьому сезоні забили менше трьох голів. До цього доклали чимало зусиль і воротар та захисники «Ганичів», які вшосте в чемпіонаті пропустили менше трьох мячів (за цим показником клуб входить до кращої трійки).

У підсумку «Ганичі» припинили шестиматчеву переможну, в основний час та по пенальті, серію суперника та продовжили до семи свою аналогічну переможну серію, яка таким чином стала рекордною для всіх районних клубів цього чемпіонату.

«Беркут» влетів у фінал

Приємно здивувала своїх уболівальників атакувальні гравці «Беркута», які в груповому турнірі не виблискували результативністю, а в плей-офі показали себе з найкращого боку. Так, у півфіналі вони вчетверте в сезоні забили більше одного голу (за цим показником клуб входить до трійки кращих) і припинили пятиматчеву серію тересвянців, протягом якої ті щоразу пропускали менше двох мячів.

Більш очікуваною була надійна гра бедевлянців у захисті. Воротар та захисники довели до семи поєдинків свою фантастичну та недосяжну для решти колективів серію, протягом якої жодного разу не пропустили більше одного голу. Для фанів «Авангарда» наслідки дій своїх атакувальних гравців будуть ще більш прикрішими, якщо згадаємо, що це тільки третій двобій їх улюбленців у зимовій першості, де вони забили менше двох мячів.

У підсумку «Беркут» припинив чотириматчеву переможну, в основний час та по пенальті, серію та продовжив свою переможну, в основний час, серію до трьох поєдинків. У обох заключних поєдинках (як у малому фіналі за бронзу, так і у великому за головний трофей змагань) буде протистояння доброго захисту бедевлянців та тересвянців проти атакувальних гринадерів ганичівців та тернівців. Найреальнішою в першому поєдинку є мінімальна звитяга «Тернова». Трохи меншою є ймовірність нічиєї. У другому найпевніше основний час завершиться внічию. Трохи меншою є ймовірність перемоги «Ганичів».

Результати півфіналів, 22 березня:

«Ганичі» – «Терново» – 3:2
«Беркут» Бедевля –«Авангард» Тересва – 2:1.

Фінальні поєдинки, с. Нересниця 29 березня:

13:30 – «Терново» – «Авангард» Тересва
15:00 – «Ганичі» – «Беркут» Бедевля.

Євген Свищо для «Lobda.at.ua»

Категорія: Чемпіонат районів | Переглядів: 604 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: