Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » Олег Квич допоміг "Скалі" здобути нічию (ВІДЕО)
18:43
Олег Квич допоміг "Скалі" здобути нічию (ВІДЕО)
У матчі 23-го туру ужгородець Квич забив другий гол своєї команди.

Олег Квич допоміг Для молодого закарпатського нападника це вже двадцять перша поява на полі за "Скалу" у цьому сезоні, в якій він відзначився четвертим голом. Причому три з них припали на останні хвилини матчу. 

За три хвилнии до завершення основного часу стрияни змогли вийти вперед. Василь Цюцюра на підступах до свого штрафного майданчика перехопив м`яча у суперника і, оцінивши ситуацію, миттєво кинув у прорив Олега Квича, який вийшов на заміну в середині другого тайму замість пасивного у другій 45-хвилинці Віталія Рябушка. Правому вінгеру тільки цього й треба. На шаленій швидкості наш збірник команди U-20 втік від опікуна й пробив повз голкіпера. Йшла 87-ма хвилина.

Здавалося все, перемога так близько. Однак головний тренер «Кристалу» також мав свого «джокера», якого випустив на поле одразу після того, як рахунок став – 1:2. І Ілля Шевцов став рятівником команди з Херсонщини. На останній хвилині основного часу нападник «вигриз» круглого у Стасюка, якого не підстрахував Бондаренко, й розстріляв ворота Герича.

І вже сьогодні Олег Квич, в черговий раз, отримав виклик до лав юнацької збірної. З 24 травня по 3 червня буде проходити навчально-тренувальний збір юнацької команди гравців 1995 року народження. Під час зборів команда Олександра Головка проведе спаринг проти однолітків зі Словаччини. Товариська гра відбудеться 1 червня у Словаччині.

Гол Олега Квича дивитись з 4:34 хв.

 
Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 1029 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: