Головна » Усі публікації » у світі » Олег Вишневський виступатиме за ФК "Кошіце"
22:40
Олег Вишневський виступатиме за ФК "Кошіце"
Сьогодні, 20 серпня, перечинський бомбардир офіційно уклав угоду з своїм новим клубом.

Олег Вишневський виступатиме за ФК
У понеділок, 20 серпня, у другій половині дня потиснули руки спортивний директор ФК Кошіце Павол Турщик та Олег Вишневський, найкращий голеадор минулорічної третьої ліги Словаччини. Ще вчора він зіграв за Сніну проти Вранова і зараз вже у новому клубі. За його словами, рішення було швидким. Прихід до ФК Кошіце - це новий виклик, і він хоче допомогти команді боротися за перше місце у чемпіонаті.
 
Олег Вишневський - форвард, родом з Перечина, перейшов до Кошіц із МФК Сніна, яка також виступає у третій лізі Словаччини.
 
У минулому сезоні він забив 29 голів у 32 матчах (7 з пенальті), і в свої 22 років він розглядав можливості залишити Словаччину і рухатися далі у Західну Європу. На початку серпня в Італії з'явилася пропозиція від клубу з 4-го дивізіону, а ще в січні його переглянув вищоліговий МФК Земплін Міхаловце, але через травми та потенційні пропозиції від німецьких команд з нижчих ліг, нічого не вийшло.
 
Його вже екс-клуб Сніна не зовсім вдало розпочав цей сезон, в чотирьох матчах набравши всього чотири очки. При цьому Вишневський продовжував справно забивати - у перших чотирьох матчах відзначившись три рази. ФК Кошіце має в своєму активі дев'ять балів і йде третім у турнірній таблиці.

До слова, Сніна не залишилась без представників нашого краю, оскільки в цьому сезоні там виступає ужгородець Крістіан Сегедій, відомий по виступам за молодіжку Говерли та ФК Середнє.

Категорія: у світі | Переглядів: 1531 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: