Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » Олександр Глагола перейшов у "Буковину"
14:17
Олександр Глагола перейшов у "Буковину"
Свалявський атакуючий півзахисник повертається у професійний футбол після річної перерви.

Олександр Глагола перейшов у Чернівецька «Буковина» продовжує підсилювати свій склад у період зимового міжсезоння. Черговим новачком «жовто-чорних» став 25-річний півзахисник Олександр Глагола.

Новобранець «Буковини» - вихованець закарпатського футболу. У 2012 році отримав запрошення від донецького «Шахтаря», де спочатку виступав за юнацькі команди «гірників», а згодом – і за юніорські та молодіжні. У сезоні 2014/15 у складі «Шахтаря» став срібним призером юнацької ліги Чемпіонів УЄФА. Тоді у фіналі донеччани поступилися лондонському «Челсі» (за який виступали Лофтус-Чік, Абрахам, Крістенсен, Бога та інші відомі гравці) з рахунком 2:3. Глагола був у заявці «гірників» на цей матч, проте на поле не виходив. Також півзахисник став переможцем юніорського Чемпіонату України у кампанії 2014/15.

У липні 2019 року підписав контракт з «Минаєм», у складі якого провів 24 матчі (забив два м’ячі та віддав три результативні передачі). У зимове міжсезоння 2020/21 приєднався до житомирського «Полісся» (20 матчів, 1 гол). Минулий рік провів за команду з рідного регіону ФК «Поляна».

«Буковина» у другій частині чемпіонату потрапила у групу вибування, де буде боротися за збереження прописки у Першій лізі України. Наразі вони займають п'яту позицію з восьми команд. У команді серед знайомих обличь є нападник Віталій Фарасеєнко, який раніше виступав за МФА. Також цього тижня буковинці підписали екс-гравця «Вереса» Михайла Сергійчука.


 
Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 381 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: