Головна » Усі публікації » Інтерв'ю » Олександр Надь: "Я тут, щоб бути номером один"
15:19
Олександр Надь: "Я тут, щоб бути номером один"
Ужгородський кіпер Олександр Надь поспілкувався з прес-службою свого нового клубу "Гонвед" Будапешт.

Олександр Надь: «Гонвед» у рамках підготовки до сезону провів вже дві товариські зустрічі. В обох випадках в старті виходив Саболч Кеменеш, а Олександр виходив на другу сорокап'ятихвилинку.

У першому матчі будапештці перемогли 3:1 ФК «Пакші». Єдиний гол пропустив Надь, після удару з 20 метрів. В іншій грі армійці переграли БФК «Шіофок» 4:1. Суперник забив гол престижу на 90-ій хвилині, після удару з штрафного з 20 метрів. М’яч влучив у штангу і тільки після цього нападник добив його у сітку воріт Надя.


Пропонуємо вам перше інтерв’ю з воротарем Олександром Надем, який приїхав із Закарпаття. Надь розказав, що вже у віці 15 років розпочав виступати у складі «Закарпаття», грав за ужгородців  у вищому дивізіоні українського чемпіонату. Тепер клуб, в якому Олександр провів 15 років своєї кар’єри, називається «Говерла».
 
- Розкажіть про розвиток вашої кар'єри.

- Народився в Ужгороді. З семи років, відколи пішов у перший клас, граю на позиції воротаря. Довгий час грав в Ужгороді, і тепер вирішив трохи змінити обстановку.

- Як себе почуваєте в Кишпешті?

- Я відчуваю себе дуже добре. Я вже провів декілька тижнів тут, зараз разом із партнерами приймаю участь у перших тренуваннях після перерви. Я познайомився з всіма хлопцями ще до початку зборів. В мене тільки позитивне враження про клуб і атмосферу у колективі. У роздягальні у всіх гарний настрій, партнери щирі, ми багато спілкуємося, тут особливий дружній мікроклімат.

- Як тобі конкуренція на твоїй позиції? Чи є це викликом для вас?

- Воротар Сабольч Кеменеш - капітан команди, я думаю, що цим все сказано. Мені дуже подобається гра Андраша Хорвата, він надзвичайно технічний воротар і дуже талановитий. Ще є також молодший воротар – Дані Вайда, який ще розвивається, але в майбутньому він буде великим воротарем.

- Які прогнози на сезон?

- Ця команда знаходиться не на тій позиції в турнірній таблиці, на яку заслуговує. Я зроблю все, щоб разом з партнерами продовжити підніматися вверх. Дружня атмосфера, безумовно, принесе успіх команді. Я тут, щоб бути номером один, я не прийшов сюди відпочивати, я тут, щоб працювати.

 
Категорія: Інтерв'ю | Переглядів: 1174 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: