Головна » Усі публікації » у світі » Олександр Надь та В'ячеслав Чурко дебютують у чемпіонаті Угорщини
21:16
Олександр Надь та В'ячеслав Чурко дебютують у чемпіонаті Угорщини
Відомі ужгородські футболісти дебютували у своїх командах в матчах 20 туру чемпіонату Угорщини.

Олександр Надь та В'ячеслав Чурко дебютують у чемпіонаті Угорщини
Вчора, 13 лютого, два українські півзахисника, Дмитро Льопа і В'ячеслав Чурко, дебютували в чемпіонаті Угорщини, провівши свій перший офіційний поєдинок у складі команди «Академія Пушкаша». Дебют колишніх футболістів харківського «Металіста» припав на матч проти «Діошдьйор».

Дмитро Льопа вже відзначився на 2-й хвилині матчу, адже саме завдяки українцеві було зароблено пенальті. Удар півзахисника припав точно в руку одному з футболістів гостей, який перебував у штрафному майданчику. Після заробленого пенальті і був забитий єдиний м'яч у поєдинку, який приніс «Академії Пушкаша» четверту перемогу в поточному розіграші чемпіонату Угорщини.
 
Льопа провів весь поєдинок від свистка до свистка, а ось інший український футболіст В'ячеслав Чурко, який виступає в команді на правах оренди, був замінений на 71-й хвилині.

Відзначимо, що після перемоги «Академія Пушкаша» посідає дев'яте місце в турнірній таблиці (з 12 команд), набравши всього 19 очок. Лідером чемпіонату є «Ференцварош», який набрав 52 очки в 20 зустрічах.

Ще один представник Закарпаття у Вищій лізі Угорщини Олександр Надь, через травму плеча основного голкіпера армійців Саболча Кеменеша, дебютував у складі свого нового клубу. "Гонвед" вдома поступився "Халадашу" 0:1. За хвилину до перерви бельгієць Стеф Вілс забив головю з двох метрів.
ФОТО з матчів дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
 
Категорія: у світі | Переглядів: 1192 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: