Головна » Усі публікації » у світі » Олександр Надь знову гратиме за "Гонвед"
19:18
Олександр Надь знову гратиме за "Гонвед"
34-річний закарпатський голкіпер залишає Дебрецен і переїзжає у столицю.

Олександр Надь знову гратиме за
Про це повідомили офіційні сайти нового та колишнього клубів. Надь влітку 2017 року перейшов у Дебрецен за який провів 78 матчів чемпіонату, 4 матчі Ліги Європи та 1 матч Кубка Угорщини.

У 2018 році отримав премію "Зілахі" найкращого гравця сезону у складі дебреценців. Його дуже любили вболівальники Дебрецена, які в тому ж році проголосували на офіційному веб-сайті клубу за гравця з найкращими показниками у сезоні.

Протягом двох сезонів Олександр був незмінним гравцем стартового складу, а в минулому сезоні травми заважали постійно виходити на поле. Надь дебютував проти Мезокевешда, і цікаво, що останній раз грав в червоно-білій майці також проти Мезокевешда.

У Гонведі ужгородський голкіпер опиняється вже вдруге, адже взимку 2016 року він вперше потрапив у Гонвед, де провів рік і став чемпіоном, потім грав у Дьирмоті та Дебрецені, і відтепер знову захищатиме кольори червоно-чорних.

"Після відходу Робі Левковича, ми вважали за необхідне підписати воротаря", - сказав Габор Кун, виконавчий директором ФК "Гонвед". "В особі Олександра нам вдалося ще більше зміцнити воротарську позицію, який дуже добре знає чемпіонат Угорщини".

"Я дуже радий, що зможу повернутися в Гонвед", ​​- сказав Олександр Надь після підписання контракту. "Тут в академії чекали старі добрі друзі. Відчуваю себе добре знову бути там, де у мене хороші спогади про клуб. Я сподіваюся, що разом ми зможемо провести успішний сезон».

 
Категорія: у світі | Переглядів: 488 | Додав: lobda | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: