Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » Олексій Савченко: "Поки є шанс, краще пограти в Прем'єр-лізі"
18:15
Олексій Савченко: "Поки є шанс, краще пограти в Прем'єр-лізі"
Півзахисник Говерли Олексій Савченко розповів про причини і мотиви грати за ужгородську команду в другій частині сезону.

Олексій Савченко:
У Говерлі я отримав дебютну практику в Прем'єр-лізі. Я відіграв достатньо матчів, але ближче до кінця осінньої частини чемпіонату отримав травму, після чого мені робили операцію. Зараз ось відновлююся. Думаю, до старту весняної частини зможу тренуватися в загальній групі", - сказав півзахисник в інтерв'ю Sport Arena.
 
"З Грозним працювалося з гумором і на тренуваннях, і в житті. З ним цікаво працювати. Дуже активний тренер. У нього є свої підходи до тренувального процесу, до гри, що відрізняються від Динамо, але вимоги мені подобалися".
 
"Так, були фінансові проблеми, але ми все ж виходили на поле і грали. Що стосується зарплати, то половину ми отримували в Динамо, а другу половину нам виплачувала Говерла. Преміальні? Були якось, за одну гру видали, але в основному грали за зарплату ".
 
"31 грудня біля мене закінчилася не тільки орендна угода з Говерлою, але і контракт з Динамо. І для того, щоб піти в оренду, я продовжив його до літа. Виходило, що вільним агентом піти в Говерлу я не міг".
 
"По правді кажучи, я навіть не хотів їхати кудись до нового тренеру. Після травми мені потрібно набирати форму і, думаю, в Говерлі мені дадуть це зробити, буде достатньо ігрового часу".
 
"З Грозним, звичайно, спілкувалися. Можна сказати, що він дуже вплинув на моє рішення погодитися перейти до Говерли ще на півроку".
 
"Я вже і сам не хотів виступати за Динамо-2, як не хотілося знову опускатися в першу лігу. Поки є шанс, краще пограти в Прем'єр-лізі і постаратися проявити себе саме тут".
 
"Частина динамівців не хочуть повертатися в Ужгород думаю через чисто фінансових проблем. Просто тепер решту півроку Говерла мені буде платити всю зарплату, а не половину. Напевно, тому і не хочуть їхати".
 
"В Ужгород не поїду, приєднаюся до команди в Туреччині. Але мені ще місяць відновлюватися, і я поки не можу займатися в загальній групі. А для того, щоб їхати на збір, мені як мінімум потрібно виконувати бігову роботу".
 
"Старт збору? Ще не відомо".
 
"Основне завдання команди - зберегти прописку в Прем'єр-лізі. Напевно, іншого зараз бути не може. А що стосується мене особисто, то буду намагатися проявити себе, щоб влітку з'явився хоч якийсь шанс поїхати на збори з Динамо", - підсумував Савченко .
Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 741 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: