Головна » Усі публікації » Інтерв'ю » Орест Кузик:"Ми граємо майже кожну гру практично без замін"
13:32
Орест Кузик:"Ми граємо майже кожну гру практично без замін"
Гравець ужгородської команди Орест Кузик розповів про стан справ у «Говерлі».

Орест Кузик: Київський динамівець Орест Кузик, який виступає на правах оренди за ужгородську «Говерлу», приїхав до Рави-Руської, аби наживо побачити матч «Динамо» U-19, за яке він не так давно виступав, проти «Карпат».

Після матчу Орест поділився своїми враженнями від гри, а також розповів про стан справ у «Говерлі».

- Оресте, як ти опинився у Раві-Руській?

- У «Говерлі» дали два вихідних, тож я скористався можливістю приїхати до Львова. Зателефонував адміністратору команди Саші Барабанову, дізнався коли і де гра, і приїхав привітатися з тренерами, адміністраторами, хлопцями. Усіх давно не бачив.

- Які враження у тебе від гри?

- Найголовніше, що здобули перемогу на виїзді, взяли три очка. Пам’ятаю і по U-19, і по U-21, ще коли ми тут грали, що завжди було важко з «Карпатами». У них завжди бойова команда, яка чинила нам хороший опір. Тому головне – перемога, а щодо гри тренери хлопцям вкажуть на помилки та хороші моменти.

- Як оціниш гру флангових півзахисників, гравців твоєї позиції?

- Усі хороші хлопці, перспективні. Якщо будуть старанно працювати, то і надалі ростимуть, прогресуватимуть. А там вже час покаже.

- Ти бачиш серед них своїх потенційних конкурентів?

- (посміхається) Навіть не знаю, що сказати. Вони трохи молодші за нас, їм так само ще треба набиратися досвіду, далі буде видно. Думаю, у них ще все попереду.

- Ти задоволений тим, як на даному етапі розвивається твоя кар’єра?

- На даний момент, можна сказати, так. Зараз для мене головне – грати, прогресувати, показувати себе з найкращої сторони, щоб якомога швидше повернутися до рідного клубу, «Динамо».

- Чи підтримуєш контакт із головним тренером «Динамо», Сергієм Ребровим?

- Напряму з Сергієм Станіславовичем не розмовляв. Але знаю, і мені про це казав В’ячеслав Грозний, що за нами дивляться, слідкують, і хто буде прогресувати, хто проявить себе з найкращого боку, того і заберуть. Яскраві приклади – Буяльський, Мякушко, Макаренко.

- Які зміни у «Говерлі» у порівнянні з осінньою частиною? Все погано?

- Не можу сказати, що все погано. Так, не дозволили заявити велику кількість гравців, які награвалися на зборах. Можна сказати, це був би кістяк команди. Тому, як бачите, ми граємо майже кожну гру практично без замін, тому що нікого випускати.

- У першому колі «основу» «Говерли» складали 9-11 гравців київського «Динамо». Тепер вас лише четверо… В ігровому плані тобі особисто стало важче?

- Звісно, у першій частині сезону було грати набагато легше і набагато комфортніше, тому що були всі свої, ми один одного знали. Спочатку я не думав, що поміняється склад, і все так сильно зміниться. Але зараз все перевернулося з ніг на голову, і я відчув, що тепер зовсім інша гра, інший стиль гри. Принаймні, ми набагато частіше граємо так зараз, ніж у першій частині сезону.

- Якщо питання постане таким чином, ти готовий розпочати новий сезон знову в оренді?

- Побачимо. Спочатку треба дограти цей сезон, адже попереду ще п’ять ігор. Звісно, передусім я хочу повернутися в «Динамо». Але якщо на даний момент тренери вирішать, що я ще не зможу конкурувати в основному складі «Динамо», то, на мою думку, краще все-таки отримувати постійну ігрову практику, хоч у нашій Прем’єр-лізі, хоч у якомусь іншому європейському чемпіонаті.

- Зараз ти, безумовно, є одним із лідерів атак «Говерли». Проте нещодавно В’ячеслав Грозний тебе критикував, кажучи, що ти маєш реалізовувати свої моменти… Як ти сприймаєш цю критику і наскільки обгрунтованою її вважаєш?

- В’ячеслав Вікторович все правильно сказав. Я і сам після гри так само себе критикував. «Говерла» - це не гранд, у команди за гру часто буває усього два моменти, а тоді було цілих три або навіть чотири, і їх не вдалося реалізувати. Десь на тренуваннях недопрацювали. Я знаю, що в цьому була моя помилка, тому мені Вікторович зробив зауваження. Тепер я після кожного тренування стараюся залишатися і допрацьовувати такі моменти, щоб наступного разу використовувати їх на сто відсотків.
Категорія: Інтерв'ю | Переглядів: 1309 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: