Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Осічка "Баранинців" у Перечині
23:46
Осічка "Баранинців" у Перечині
В останній грі першого кола «Карпати» змогли відібрати очки у підопічних Іваниці.

Осічка Стартові хвилини краще провели гості. Вони одразу старались встановити контроль над грою і створили декілька небезпечних моментів.

Вже на перших хвилинах зустрічі, Ухатюк подавав з правого краю, але захисники, у намаганні залишити свої ворота «сухими», вбивають круглого в район 16-ти метрів, де м'яч підстеріг Лукіяник і пробив головою, але його удар пройшов у лічених сантиметрах від цілі.

На 5-й хвилині Прокопець виводив Дмитра Опаленика на побачення з голкіпером, але останній першим опинився на м'ячі вибивши його якомога далі. Таким подарунком намагався скористатись Загорчак, Євген закидував м’яч за комірець голкіперу з 25 метрів, але круглий влучає у стійку.

За декілька хвилин вже господарі могли відкривати рахунок. Шип прорвався лівим краєм і прострілив у карний суперника, де вільний Ляховець завдавав удару, але Костик в останній момент заблокував цей постріл.

На 15-й хвилині Ухатюк небезпечно пробивав зі штрафного з 20-ти метрів, але Козак, не без труднощів, парирував цей удар. За дві хвилини, господарі заробили право на штрафний удар біля воріт суперника але удар Утцюського без проблем фіксує Ізай.

«Баранинці» миттєво відповіли. Костик підхопивши м'яч в центрі поля пройшов з ним до штрафної суперника і потужно пробивав, але команді гостей знову не щастить, м’яч влучає в стійку.

На 23-й хвилині Утцюський пробивав з 18 метрів, але повз ворота. Відразу в наступній атаці гравці гостьової команди знову загрожували воротам господарів. Активний Костик, після помилки голкіпера, підстеріг м'яч і завдавав удару через себе з 11-ти метрів, але знову не точно. З відповіддю перечинці не забарились.Утцюський після розрізної передачі виходив на рандеву з Ізаєм, але Андрій своєчасно вийшов з воріт і встиг нівелювати загрозу.

На 30-й хвилині захисники гостей дали пробити Шипу з дальньої відстані, але потужний удар Івана влучає у стійку. За п’ять хвилин Фрайтик міг виводити свою команду вперед, але з декількох метрів пробив вище воріт.

На 40-й хвилині Савко красиво обіграв захисника і завдавав удару з 13-ти метрів, але Ізай рятує свою команду. За декілька хвилин  «Баранинці» розгорнули свою атаку. Дмитро Опаленик  подав у штрафну суперника, де на дальній стійці головою пробивав Балажинець, але після удару Рудольфа захисник виручає свою команду, вибиваючи круглого з порожніх воріт.

Відразу в наступній атаці Щербанич прострілив в карний суперника, але Утцюський не зміг завдати результативного удару, м'яч пройшов вище воріт. Під завісу першого тайму підопічні Іваниці розіграли хорошу комбінацію, після чого Костик пробиває з 18 метрів, але зависоко.

В дебюті другого тайму команди обмінялись гострими моментами. Спочатку Медведєв прорвався правим краєм і виконав подачу, але голкіпер підстрахував своїх захисників. Згодом в аналогічному епізоді своїх захисників підстрахував Ізай.

На 53-й хвилині, після подачі від Балажинця, Дмитро Опаленик відкинув головою під удар Загорчаку, але удар Євгена, в останній момент, заблокував захисник.

На 70-й хвилині, Медведєв знову загострював гру біля чужих воріт. Після подачі від Балажинця, Віталій пробивав головою з 11-ти метрів, але Козак забирає м'яч. Через дві хвилини , після помилки в обороні гостей, Керецман вискочив на побачення з голкіпером, але пробив вище цілі.

На 76-й хвилині Дмитро Опаленик  обіграв свого опонента на правому фланзі і виконав простріл в карний майданчик перечинців, після чого Медведєв пробивав з 13-ти метрів, але м'яч пройшов повз ворота.

На 81-й хвилині, господарі подавали з кута поля, але безрезультатно. За п’ять хвилин перечинці розгортали позиційну атаку. Келеманик після помилки захисту гостей, увірвався у штрафну, після чого був збитий захисником. Головний арбітр зустрічі вказує на одинадцятиметрову позначку. Вирок впевнено реалізовує Кузнецов.

Такий розвиток подій не влаштовував підопічних Іваниці і вони відразу ж відповіли гострим моментом за участі Костика. Ярослав пробивав з 18-ти метрів, але голкіпер парирує його удар.

Остання п’ятихвилинка пройшла під тотальним контролем гостей.Так на 87-й хвилині, після подачі з кутового, Дьордяй опинився на ударній позиції, але пробив повз ворота. Баранинські футболісти все частіше нависали над воротами суперника і це супроводжувалось створенням гострих моментів. Згодом активний Балажинець завершував подачу з правого краю ударом головою на дальній стійці, але знову не щастить гравцям гостей.
На 90-й хвилині Дзямко втратив стовідсоткову можливість для того, щоб відзначитись. Після помилки голкіпера Богдан пробивав в порожні ворота, але влучив у захисника, добивання від Костика заблокував той таки захисник.

Отже, цей поєдинок пройшов в умовах рівної боротьби, але з великою кількістю нереалізованих моментів. Перечинці йдуть на відпочинок у хорошому настрої, що ж до «Баранинців», то їх очікує клопітка робота над своїми помилками.
 
 
Арбітри: Лофинець В., Ліб К., Гога О.
Делегат – Жига Г.М.
 
м. Перечин, стадіон «Карпати», глядачів 150
 
ФК «Карпати» Перечин – ФК «Баранинці» 1:0

Голи: Віталій Кузнецов, 86 (з пен.).

Карпати: Козак Юрій, Кузнецов Віталій, Мегела Ігор, Прудкий Віталій, Рогулич, Юрій, Шип Іван, Савко Євген, Фрайтик Максим, Ляховець Олег, Щербанич Сергій, Утцюський Юрій.
Запасні: Синьович Василь, Пономаренко Олександр, Керецман Сергій, Місяйло Сергій М., Місяйло Сергій С., Кузнецов Валерій.
Тренер – Кузнецов Валерій
 
Баранинці: Ізай Андрій, Дьордяй Давид, Опаленик Дмитро, Андрусь Владислав (Дзямко Богдан,74), Прокопець Сергій, Ухатюк Артем, Рудольф Балажинець, Опаленик Юрій (Медведєв Віталій,46), Костик Ярослав, Лукіяник Євген, Загорчак Євген.
Запасні: Янцо Михайло, Фаринич Ярослав.
Тренер – Іваниця Михайло

Попередження: Лукіяник, 37, Дьордяй, 86.
Олександр Гряділь
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 996 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: