Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » П'ятірка від "Кривбаса"
21:35
П'ятірка від "Кривбаса"
Ужгород так і залишається без перемог.

П'ятірка від Кривбас за час своїх всіх виступів у Першій лізі на своєму полі ще не програвав: 15 перемог і 2 нічиї. Ужгород поки свій єдиний бал в семи матчах Першої ліги здобув саме на виїзді і залишається єдиним клубом чемпіонату без єдиної перемоги. Закарпатці пропускають голи у всіх матчах Першої ліги. Кривбас вдома перемагає вже 12 матчів поспіль.

Господарі активно розпочали зустріч, повністю контролювали події на полі. Вже на 14-й хвилині гравці Кривбасу могли відкривати рахунок. З ударами Щедрого і Дебелка протягом декількох секунд впорався Готра.

На 19-й хвилині Кривбас все ж виходить вперед. З ударом Мостового впорався Готра, але першим на добиванні виявився Хобленко – 1:0. На 26-й хвилині господарі збільшили свою перевагу. Після подачі Щедрого з кутового у дотик пробив Хобленко – 2:0. На 36-й хвилині рахунок став розгромним. Щедрий навісив з кутового, а Хобленко в дотик забиває в дев’ятку – 3:0. Хет-трик для лідера бомбардирської гонки Першої ліги.

Жахлива гра Ужгорода в захисті і якби не Готра, то рахунок був би іншим. Правда, розгрому уникнути не вдалося. На 41-й хвилині Щедрий навісив зі штрафного, а Хобленко забив – 4:0. Неймовірна гра нападника Кривбасу.

У другому таймі господарі дещо знизили темп і спокійно грали за рахунком. Однак, гості не могли забити хоча б гол престижу. Сарнавський залишався без роботи. На 83-й хвилині Щедрий навісив з кутового, а Заїменко ударом головою забив – 5:0. Потрібно відзначити гру Щедрого, який сьогодні просто блискуче виконує стандарти. У підсумку гра завершилася розгромною перемогою Кривбасу.


Кривбас – Ужгород 5:0

Голи: Хобленко (19, 26, 36, 41), Заїменко (83)

Кривбас (СТАРТ): Сарнавський – Балан, Заїменко, Зотько, Мостовий, Рябов, П’ятов, Хобленко, Дебелко, Васін, Щедрий
Тренер: Геннадій Приходько

Ужгород (СТАРТ): Готра – Савошко, Допілка, Кобеляш, Ряшко, Кохман, Вискребенцев, Ференцик, Пиняшко, Хомченко, Гайдучик
Тренер: Богдан Блавацький
 
Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 350 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: