Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » П’ять, шість, сім, вісім, дев’ять... хто більше? (ФОТО)
15:24
П’ять, шість, сім, вісім, дев’ять... хто більше? (ФОТО)
Про те, як не перестають дивувати своїх фанів юнаки виноградівського «Севлюша», дізнавайтесь далі.

П’ять, шість, сім, вісім, дев’ять... хто більше? (ФОТО)
У останній час тренерському штабу молодого «Севлюша» довелось провести суттєву реконструкцію складу з причини того, що деякі виконавці перейшли грати на трохи вищий рівень, а дехто не випрадав пов’язані з ним надії й в прямому сенсі повернувся «з області на район». Натомість, до колективу долучились нові гравці та повернулись деякі з попереднього складу. Чи дадуть результат ці перетурбації «персон грата і нон грата» покажуть поєдинки проти «Бужори», «Поляни» «Карпат» та «Миная». Цей же двобій проти, не надто успішних у цьому році на виїзді, «Вільхівців» носив більше експереиментальний, ніж стратегічний, характер і дозволяв Чонці та Котубею награти нові зв’язки та конструкції на полі.
 
Рахунок був відкритий уже тоді, коли секундомір відміряв хвилину й кілька секунд, й уже доволі перевірений елітним дивізіоном боєць Кенийз практично першу атаку по центру завершив пострілом метрів із чотирнадцяти в лівий нижній кут і зловив Попика на протиході, тому Іван був безсилим відбити перший же удар в рамку своїх воріт – 1:0.
 
Через дві хвилини спрацював наступ правим флангом за участю Монди, Левчука та Козаченка, на завершенні якого на простріл у штрафний майданчик відгукнувся Віщак і влучив у ліву дев’ятку, без шансів на відбиття – 2:0. Ще через дві хвилини Левчук прицільно пробив у лівий кут. Та гостей від голу цього разу врятувала стійка.
 
На 17-й хвилині Володимир знову опинився на завершенні наступу правим флангом, змістився вліво й трохи назад, при цьому з допомогою дриблінгу обігравши трьох опонентів, і коротко віддав у район лінії штрафного майданчика на Ороса. Роман підступно пробив у лівий кут. Попик кулаками відбив. Через п’ять хвилин Чутора віддав по центру на Кенийза й Андріан влучив у правий кут. Попик не міг зреагувати, та його від голу знову врятувала стійка.
 
На 25-й хвилині Кенийз заробив, на завершенні наступу по центру зі зміщенням вліво, право на штрафний удар із ділянки неподалік кута карної зони. Орос із цього стандарту влучив у ближній кут. Воротар гостей зумів відбити цей постріл. Та трохи згодом і він був безсилим врятувати своїх від трійки в графі пропущених. Кенийз вчергове опинився на завершенні атаки правим флангом і віддав на ближній край воротарського майданчика на Монду. Петро прострілив лівіше на Левчука й Володимир метрів із чотирьох вколотив м’яч у сітку – 3:0.
 
Ще пізніше Орос зробив слаломне забігання по лівому флангу й пробив у дальній кут. Попик відбив перед собою. Левчук вчасно підбіг на добивання й додав м’яч у сітку, оформивши цим самим дубль, і підсумував остаточний рахунок першого тайму – 4:0.
 
На початку другого тайму виноградівці забили гол «із роздягальні» практично десь на 40-й секунді, коли Орос наважився на удар із далекої відстані в правий дальній кут й застав цим самим воротаря зненацька – 5:0.
 
Роман не заспокоївся і трохи згодом результативно пробив уже з більш близької дистанції й собі оформив дуплет – 6:0.
 
Далі Чутора завершив наступ лівим краєм результативним пострілом у дальній кут – 7:0, а ще трохи пізніше Михайло ударом із близької відстані переправив круглого в сітку й також обзавівся дублем – 8:0.
 
Довершив побиття синьо-зелених Дербак, який ударом із далекої відстані, метрів із двадцяти семи, влучив під праву стійку. Попик стрибав, та все ж не дотягнувся до поліеританової кулі і змушений був виймати її ще раз – 9:0.
 
Шалена перемога не повинна піднімати над хмарами уяву юних талантів «Севлюша», бо футболісти головного конкурента з Іршави за два останні матчі також настріляли тринадцять у чужі ворота й семимильними кроками переслідують виноградівців у надії на їх помилку в поповненні графи очок. Уже наступної суботи у підопічних Чонки та Котубея важча поїздка до Хуста, а потім ще складніше завдання на них очікує на свіжому гірському повітрі в Рахові, де складатимуть перший справжній, після поновлення обласного чемпіонату, іспит. Якщо виправдають довіру, то продовжать бути переслідуваними, а якщо ні – тоді вже самі будуть наздоганяти.
 
Молоді «Вільхівців» буде й надалі важко обзавестись заліковими балами у протистояннях із сильними однолітками з «Карпат», «Минаю» та «Поляни», тому доведеться на тренуваннях докласти зусиль, щоб у майбутньому уникнути двозначних цифр у графі пропущених за один поєдинок.
 
 
Арбітр – Маряна Сухан
Асистенти – Ігор Порада та Василь Готько
Делегат ФФЗ – Георгій Жига
 
24 вересня, м. Виноградів, стадіон «Юність», ясно, 260 глядачів
 
«Севлюш» U 17 Виноградів – «Вільхівці» U 17 – 9:0 (4:0)
 
Голи: Кенийз, 2, Віщак, 4, Левчук, 27, 32, Орос, 36, 53, Чутора, 55, 61, Дербак, 68.
 
«Севлюш»: Віталій Ерфан, Андріан Кенийз (Ерік Нодь, 63), Віталій Козаченко, Володимир Левчук, Іван Микулюк, Петро Монда, Михайло Чутора, Роман Орос, Андрій Дербак, Марк Гоздог, Валентин Віщак.
Запасні: Сергій Яцкулинець, Петро Продан, Едгар Олашин, Євген Васильняк, Сергій Кутняк.
тренери – Петро Котубей та Юрій Чонка.
 
«Вільхівці»: Іван Попик, Дмитро Бенчак, Іван Бойко, Василь Глухов, Едуард Бориславський, Андрій Демида, Юрій Слиган, Василь Берец, Арман Апіян, Роман Гатько, Василь Андришин.
Запасні: Андрій Мондич, Михайло Роман, Роман Орос, Михайло Габорець.
тренер – Юрій Болог.
Євген СВИЩО для «Lobda.at.ua»
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 996 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: