Головна » Усі публікації » на Закарпатті » П’ять сухих м’ячів від Шахтаря
10:54
П’ять сухих м’ячів від Шахтаря
У грі за 5-те місце на турнірі зійшлися команди U-15 ФК «Шахтар-02» (Донецьк) та СДЮСШОР-02 (Ужгород).

П’ять сухих м’ячів від Шахтаря Початок гри виявився досить цікавим. Командам швидко вдалося створити декілька гострих моментів біля воріт суперників. Шахтар намагався забити зі штрафного, а от ужгородська команда зуміла вивести свого нападаючого сам на сам однак вдало пробити так і не вийшло.
Далі ж тайм проходив без переваги тієї чи іншої команди. Хлопці намагалися не допускати помилок і довго тримати м’яча на середині поля. А за першої нагоди приблизитись до воріт суперника та пробити по них. Однак справжніх моментів в грі по взяттю воріт було не так вже й багато.
Згодом ужгородцям вдалось декілька разів після серії пасів на лівому фланзі вивести нападників на ударні позиції по воротах однак голкіпер донеччан читав гру вміло виловлював м’яч.
Кінцівка тайму змісила команди більшими силами йти вперед однак на результат це не вплинуло. Команди пішли на перерву з сухим рахунком.
Перші хвилини другого тайму пройшли без якихось змін в грі. Команди грали рівно і однаково атакували по воротах. Однак перерву все ж таки краще використали підопічні Шахтаря, які скориставшись помилкою ужгородців в захисті розмочили сухий рахунок в грі. Пропущений м’яч змусив ужгородців йти вперед і відіграватись, однак вже після першої атаки, суперник відбирає м’яч і швидко контратакуючи забиває другий гол у ворота СДЮСШОРу.
Зібратись з силами і відіграти пропущені голи місцевим футболістам так і не вдалось. Хоч вони й змогли організувати декілька гострих атак – вдало пробити по воротах не вийшло. А от Шахтар не бажав зупинятись на здобутому і володіючи як фізичною так і моральною перевагою на полі грав до кінця, ніби рахунок був нічийним. Така гра ще тричі дала позитивний результат.
Остаточний рахунок в грі 5-0 на користь Шахтаря.
Анатолій КОСТЮХ
Категорія: на Закарпатті | Переглядів: 719 | Додав: lobda | Рейтинг: 1.0/1
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: