Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Пенальті, вилучення і розгром від "Поляни" (ФОТО)
20:36
Пенальті, вилучення і розгром від "Поляни" (ФОТО)
Підопічні Михайло Кондрі здобувають розгромну перемогу, яка робить їх на крок ближчою до півфіналу.

Пенальті, вилучення і розгром від Полянці на цю гру вийшли у чотири захисники, із насиченою зоною півзахисту і єдиним нападником Стегурою, який часто зміщався нижче. Карпати обрали більш захисну модель із трьома центральними захисниками (Романюк, Тимочук та Шольц), на флангах грали Шемота та Мачек, у центрі брати Микуличинські та Лаб’як і дует форвардів попереду Мерцин – Яремчук, перший з яких грав трохи нижче.  

Господарі зі стартових хвилин почали діяти агресивно у нападі і на 8-ій хвилині Роланд Шольц зачепив Стегуру, який вже готувався пробити з 13 метрів, тож Назар Дьордь призначає пенальті. Воротар вгадав напрям удару Андрія Русина, але не дотягнувся – 1:0.

Натиск свалявців не спадав і вже на 15-ій хвилині Іван Русин прострілив і Мігалко готовий був переправити у пустий кут воріт та Тимочук встиг заблокувати. За дві хвилини Хайнас завдає точного удару з 19 метрів, ворота відбиває, а добивання Мігалка виявилось не точним та і офсайд зафіксував лайнсмен. На 19-ій хвилині Андрій Русин здійснює перехоплення на чужій половині поля і одразу виводить до воріт Мігалка, який реалізовує свою нагоду – 2:0.

Гостям не вдавалось нічого створити попереду, всю верхову боротьбу вигравали жовто-сині і нападникам ніяк не могли зачепитись за м’яч. Натомість команда Кондрі впевнено комбінувала на чужій половині поля і створювала багато моментів. На 30-ій хвилині Стегура вийшов на ворота з правого краю, але з 12 мерів пробив повз рамку. Та через п’ять хвилин Степан виправився і забив красень-гол – з правого флангу поцілив точно у дальню дев’ятку, закинувши шкіряного за комір голкіперу – 3:0.  

У наступній атаці Мігалко не реалізовує вихід сам на сам, надійно грає Ізай перевівши за межі поля. Господарі розігрують кутовий, Хайнас робить навіс на Власика, який пробиває у кут і знову воротар здійснює сейв. Карпатівці зуміли відповісти лише на 41-ій хвилині, коли Іван Микуличинський чітким ударом з лівого флангу спрямував круглого під поперечку, Кучінка відбиває.

По перерві наставник Рахова робить подвійну заміну з надією змінити хід поєдинку на свою користь. Та Поляна, не дивлячись на рахунок, продовжувала володіти територіальною перевагою. На 49-ій хвилині Іван Русин пробив зі штрафного з 22 метрів під поперечку, Ізай парирує. На 56-ій хвилині Іван ще раз завдає пострілу зі стандарту, воротар знову на місці. 

На 60-ій хвилині Мельник сильно приклався зліва з 17 метрів, кіпер відбиває. За мить Стегура пробиває з 15 метрів, Ізай парирує, м'яч підбирає Андрій Русин і добиває з шести метрів – 4:0.

Рахівська команда відмовлялась капітулювати і вже через три хвилини відіграла один м’яч. Іван Микуличинський ефектним ударом зі штрафного з 23 метрів зняв павутину з дальньої дев’ятки – 4:1. 

За кілька хвилин гості виконали кутовий, Юрій Микуличинський пробиває головою, Кучінка відбиває, Лаб’як добивав справа і тут вже захисники перед воротами відводять загрозу. 

На 73-ій хвилині Стегура вивів Хрипту один в один, та і перший удар, і повторне добивання Ізай відбиває. Гості намагались ще раз забити зі стандарту, та після удару Івана Микуличиснького з лівого флангу у ближній кут Кучінка врятував свої ворота. 

Наприкінці зустрічі сталася емоційна сутичка між гравцями команд – Мігалко у підкаті дістаючи м’яч вилетів за поле і його схопили судоми, тож лікар поспішив на допомогу, а гравець полянців вибив м’яч в аут. Однак Карпати не дотримались фейр-плей, вважаючи, що гравець і так знаходився на межами поля, і не повернули м’яч супернику і побігли в атаку. Декілька хвилин гравці доводили один одному свою правоту, а за штовханину Мерцин отримав жовту, а Кучінка пряму червону картку.  

Здавалось втрата основного воротаря та гра в меншості має зіграти на руку рахівцям, але забили ще раз свалявці. Підопічні Панасюка в останні хвилини пішли вперед скорочувати відрив і нарвались на контрвипад, на завершенні якого Стегура філігранним ударом з 18 метрів ставить крапку у погромі на Поляна-арені – 5:1.

Поляна здобуває позитивний результат у першому чвертьфінальному матчі і вже однією ногою знаходиться у півфіналі. Рахів повністю провалив перший тайм, а в другому бодай уникнути розгрому їм не вдалось через постійні помилки в захисті.


Статистика

Удари

15 - 10

У рамку
13 - 6

Кутові 
3 – 7


ФК «Поляна» – ФК «Карпати» – 5:1

Голи: А. Русин, 8 (пен.), 60, Мігалко. 19, Стегура, 35, 88 – І. Микуличинський, 63.

Поляна: Павло Кучінка - Едуард Мельник, Іван Жаренко, Михайло Власик, Дмитро Саркіс – Андрій Русин, Іван Русин, Мирон Гулович (Сергій Хрипта, 46), Адріан Мігалко (Михайло Безик, 86), Віталій Хайнас (Володимир Чанда, 67 (Іван Сливка, 86)) – Степан Стегура.
Запасні: Артур Шепа, Олександр Гузинець
Тренер – Михайло Кондря.

Карпати: Андрій Ізай - Юрій Шемота, Микола Романюк, Богдан Тимочук, Роланд Шольц (Микола Козурак, 46), Василь Мачек - Юрій Микуличинський, Іван Микуличинський, Юрій Лаб’як (Василь Титор, 82) - Андрій Мерцин, Юрій Яремчук (Річард Шольц, 46).
Запасні: Костянтин Гуцул, Микола Вішован, Роман Лазарчук, Владислав Василенко.
Тренер – Андрій Панасюк.

Попередження: Гулович, Мельник – Мерцин.

Вилучення: Кучінка, 85.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.

 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 939 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: