Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Пента-трик від Повхана приносить впевнену звитягу "Витязю"
08:13
Пента-трик від Повхана приносить впевнену звитягу "Витязю"
У Концгазо зустрічалися один із лідерів та середнячок західної першої ліги.

Пента-трик від Повхана приносить впевнену звитягу
Господарі, щоб претендувати на першу сходинку не могли собі дозволити втратити очки в рідних стінах. Перші 18 хвилин «витязі», хоч і більше контролювали м’яч, проте копанці міцно тримали оборону й теж досить таки непогано виходили з-під тиску господарів.
 
Та вже на 19-й хвилині за відсутності в основному складі кращого голеодора «Витязя» В’ячеслава Ковтана цю роль на себе перебрав молодий 23-річний Сергій Повхан. Саме він на 19-й хвилині потужним ударом з 25-ти метрів зняв павутину з воріт суперника. Гості намагалися відповісти бодай гостротою біля володінь Костика та дії на чужій половині в них не клеїлися. А на 29-й хвилині швидка атака господарів знову завершується т очним ударом з 15 метрів Повхана – 2:0. Ще до свистка на перерву Сергій робить рахунок матчу – 3:0, він зумів дістати навісну передачу головою і м’яч «парашутиком» опустився за спину воротаря.
 
Другий тайм знову проходив за тотальної переваги господарів, «копанці», у яких у запасі не було жодного гравця, зовсім підсіли й вели лише оборонні дії. Та на 51-й хвилині подача з кутового господарями завершилася серією ударів, два з них заблокували захисники, а от вже постріл Горняка став невідпорним – 4:0.
 
Через дві хвилини знову Сергій Повхан дотепно переправляє м’яч у ворота копанців після передачі з лівого краю. А на 59-й хвилині захисник «Копані» вирішив піти в обводку з нападником – як наслідок втратив м’яч і призвів до чергового взяття власних воріт – знову забиває Повхан.
 
Рахунок зустрічі міг би бути й 7:0, якби Микола Федак реалізував пенальті, однак він собі дозволив виконання стандарту в стилі «аля-Роналдо» виконати схрещений удар – м’яч пролетів над поперечиною воріт. Тож 6:0 – феєрична перемога концгазівців.

 
Арбітр: Вадим Запрутняк;
Асистенти арбітра: Валерій Шкура, Роман Сенишин;
4-й арбітр: Річард Готра;
Спостерігач арбітражу ФФЗ: Матвій Бобаль (усі Ужгород).
 
Стадіон "Витязь" (с. Концгазо). Температура +29, глядачів: 150
 
«Витязь» (Концгазо) – «Копаня» (Велика Копаня) – 6:0 (3:0)
 
Голи: Повхан 19, 29, 41, 53, 59, Горняк 51.
 
«Витязь»: Костик Олександр (Ваш Андрій 60), Кузьма Юрій, Селещук Вадим (Михайловський Владислав 63), Будз Богдан, Лович Володимир (Федак Микола 56), Красношлик Василь (Ревта Олександр), Горняк Андріан, Пребуш Віталій (к), Повхан Сергій, Бухарієв Владислав, Сегедій Олександр.
Запасні: Смагін Андрій, Ковтан Вячеслав
Тренер: Вячеслав Пінковський
 
«Копаня»: Гайович Ярослав, Міговк Михайло, Макара Любомир, Фурик Іван, Фурик Іван, Фозикош Василь, Лемак Руслан, Свищо Михайло, Тромбола Тарас, Кікало Владислав, Івашко Ерік.
Тренер: Фурик Михайло
 
Попередження: Кузьма (9) - Фурик І.І.(4), Фурик І.В. (64)
 
На 80-й хвилині Федак не реалізував пенальті.
Семен Михайлик
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1201 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: