Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Перечинці переграють команду з В. Березного
20:55
Перечинці переграють команду з В. Березного
В четвертому турі чемпіонату області з футболу в першій лізі (західна зона) перечинські «Карпати» приймали команду з ФК «Березний».

В четвертому турі чемпіонату області з футболу в першій лізі (західна зона), який відбувся 27 травня перечинські «Карпати» приймали команду з ФК «Березний».

Поєдинки між цими суперниками завжди відрізнялися принциповістю та безкомпромісністю боротьби і вболівальник їх називають «ужанським дербі».

Не став винятком і звітний матч, тим більше перечинці добре пам’ятали минулорічний сезон, в якому березняни взяли в «Карпат» 4 очки.

Старт поєдинку команди розпочали обережно. Першими нагоду відкрити рахунок мали господарі. Після удару Юрія Утцюського м’яч потрапляє в поперечку. Ближче до середини тайму гостям вдалося заволодіти ініціативою й створити декілька небезпечних моментів біля воріт «Карпат». Але це тривало не довго. Господарі, додавши в активності почали тиснути на ворота суперника. Чудову нагоду відзначитись знову втратив Юрій Утцюський, який з близької відстані не зміг переграти голкіпера гостей. За нічийного рахунку команди пішли на перерву.

В другому таймі «Карпати» продовжили свої активні дії, за що в підсумку й були винагороджені. В одній з атак захисник березнян лише ціною недозволеного прийому у власному штрафному майданчику зупиняє Ігоря Кузнецова. Суддя без вагань вказує на 11-метрову позначку. Едуард Стецьо чітко пробиває в кут воріт. Повівши в рахунку, перечинці й надалі діяли активно. В кінцівці зустрічі Юрію Утцюському вдається подвоїти рахунок матчу. В підсумку 2:0 на користь «Карпат».

Досить легко свої чергові три очки здобули юнаки «Карпат». Вже після першого тайму вони вели з рахунком 3:0 і стало зрозумілим, хто буде переможцем в цій зустрічі. В другому таймі команди обмінялись забитими голами.

В підсумку 4:1 на користь юних перечинців, які після цієї перемоги одноосібно очолили турнірну таблицю. Авторами забитих голів стали: Іванчо Микола, Ігор Мегела, Михайло Попович та Сергій Керецман.


Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1009 | Додав: lobda | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: