Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Перечинці вдома перемагають кінчешський Сокіл
21:51
Перечинці вдома перемагають кінчешський Сокіл
В шостому турі чемпіонату області з футболу в першій лізі (західна зона) перечинські «Карпати» приймали команду з Ужгородщини ФК «Сокіл».

В шостому турі чемпіонату області з футболу в першій лізі (західна зона) перечинські «Карпати» приймали команду з Ужгородщини ФК «Сокіл» Кінчеш.

До цього туру команди займали сусідні позиції в турнірній таблиці. Тож матч в Перечині розцінювався, як гра за 6 очок.

Поєдинок команди розпочали досить обережно. Гра в основному проходила в центрі поля. Перша реальна нагоди відкрити рахунок в зустрічі виникла на 14 хвилині біля воріт «Карпат». Гості провели стрімку атаку, яку ударом головою завершував нападник «Сокола». На щастя для господарів м’яч в кількох сантиметрах пролетів повз воріт.

До перерви більше гострих моментів командам створити не вдалося. Зі стартом другого тайму перечинці почали більше контролювати м’яч, і як наслідок почали з’являтися гострі моменти у воріт гостей.

Спочатку чудову нагоду відкрити рахунок мав Юрій Утцюський, який з близької відстані не влучив у ворота. Згодом Ігор Кузнецов ударом головою завершував простріл з правого флангу, але відмінно зіграв воротар гостей. Через декілька хвилин Олег Ляховець потужним ударом потрапляє в перекладину воріт. Не пройшло й п’яти хвилин, як Юрій Утцюський вдруге не використовує чудову нагоду відзначитись. Після його виходу віч-на-віч з воротарем лише штанга рятує гостей.

Здавалося, що в цьому поєдинку футбольна фортуна на боці «Сокола». Але все ж таки перечинці були винагороджені за активність. Після подачі чергового кутового удару воротар гостей невпевнено зіграв на виході і м’яч залітає в сітку воріт гостей. Гол на рахунку Ігоря Кузнецова.

В кінцівці зустрічі гості могли зрівняти рахунок, але м’яч дивом оминув ворота перечинців. В підсумку мінімальна перемога «Карпат» з рахунком 1:0, яка залишає нашу команду в трійці лідерів.

На жаль юнаки «Карпат» втратили два очки, зігравши бойову нічию 2:2.

Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 859 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: