Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Перечинські юнаки кращі в Першій лізі
17:27
Перечинські юнаки кращі в Першій лізі
У Середньому визначали сильнішого юнаки східної і західної зони Першої ліги.

У Середньому визначали сильнішого юнаки східної і західної зони Першої ліги.

За прикладом дорослих команд, які минулого тижня у Вишкові зіграли фінальну гру першої ліги, юнаки вирішили і собі визначити сильнішого.

Обидві команди впродовж сезону були беззаперечними лідерами свого регіону і показували привабливу і чемпіонську гру, тому перед їхньою очною зустріччю наростав ажіотаж. Біла Церква за декілька турів завоювала перше місце з відривом від найближчого переслідувача в 20 пунктів. Перечинці ж боролися до останнього туру і зуміли втримати чемпіонство, лише на одне очко випередивши великобийганців.

З самого початку матчу перевага жовто-синіх починала наростати. Вони швидко переходили до наступальних дій не даючи перевести подих захисникам «Вікторії». Чудове поле давало гравцям продемонструвати свою найкращу гру, чим краще користувалися номінальні гості. На десятій хвилині Шип не зустрічаючи спротиву сильно пробив з центральної зони метрів з 20 та м’яч просвистів над перекладиною. Ще за мить Геровський вкинув аут з лівого краю на Савка, який одразу ж прострілив та ніхто не зміг дотягнутися до круглого. Схожий момент створив Шип, коли підібрав невдало вибитий м’яч гравцями «Вікторії», і з лівого флангу гостро прострілив.

Лише після екватору першого тайму білоцерківці зуміли записати до своєї статистика удар по чужим воротам. Після подачі зі штрафного у виконанні Едварда Гріна, Фонта в один дотик переправляв круглого у ворота та Мучичка зіграв надійно.

Гості продовжували тероризувати ворота Мийсароша подачами й ударами. Активний Іван Мицька з лінії штрафної пробивав та безрезультатно. Після подачі з штрафного Савко намагався переправити шкіряного головою, знаходячись задом до воріт, але мимо. А перед свистком на перерву, після чергової подачі зі стандарту м’яч застряг в штрафній і Мицька в падінні пробивав метрів з 12 з лівого краю та Мийсарош вибрав правильну позицію і впіймав сферу.

На початку другої половини гри команди обмінялися небезпечними штрафними ударами. На 39 хвилині «Карпати» після затяжної атаки, впродовж якої два рази рятував команду Мейсарош, один раз перекладина, а після четвертого удару заблокованого захисником першим на добиванні був Місяйло з метра заштовхав круглого.

Після голу гравці в білих футболках зуміли відсунути гру від своїх воріт і проривались до чужих воріт, закидуючи довгими подачами Попшу. На 47 хвилині атаки білоцерківців закінчилась виносом м’яча, Дорунда грає першим на підборі та намагаючись піти в обіграш свого опонента втрачає м’яч на своїй половині поля і тим самим запускає контратаку на свої ворота, Мицька на швидкості втікає на самотнього воротаря, обходить його і викочує під удар Місяйлу, який не промахнувся по пустим воротам.

«Вікторії» явно не вистачало винахідливості і швидкості. Підопічні Стеця не зупинялися і продовжували домінувати на полі. Допомагали їм в цьому і вболівальницька торсида з Перечина, яка шумно підтримувала своїх улюбленців. Шип скориставшись вільною зоною пройшов по правому флангу, увійшовши в штрафну пробив в дальній кут, але трішки не точно. Біля протилежних воріт Попша марнує один з небагатьох своїх моментів, коли після відскоку в один дотик пробивав з 17 метрів та занчно вище воріт.

За десять хвилин до кінця зустрічі півзахисник господарів заробляє в центрі поля другий гірчичник і залишає свою команду в меншості. Та це не змусило біло-чорних відійти назад, вони і далі бігли в атаку. В одній з таких атак хорошу подачу зі штрафного замикав Форкош головою, але над перекладиною.

Вже під занавіс поєдинку невдалий розіграш кутового білоцерківців призвів до стрімкого контрвипаду від перечинців. Швидкісний Іван Мицька пройшов захисника і віддав передачу Савку, який переправив круглого вже в пусту рамку. Підопічні Попші могли забити гол престижу, але удар Фонти в карному майданчику Мучичка відбив. На останній доданій хвилині ще одна контратака завершилась виходом віч-на-віч в якій Місяйло більярдним ударом відправив м’яч під дальню штангу. По завершенню поєдинку кращі гравці матчу отримали нагороди від першого заступника голови Федерації футболу Закарпаття Івана Дурана: у «Вікторії» Санду Бокоч, у «Карпат» - Михайло Попович.

Карпатівці виглядали помітно сильніше команди з Білої Церкви, створюючи моменти один за одним. Та й «Вікторія» продемонструвала свої бійцівські якості і велике бажання впродовж всього поєдинку. Перечин впевнено перемогою знову показав відчутну різницю в класі над «східним чемпіоном».


Стадіон смт Середнє
Температура + 9. Глядачів 150.

Арбітр – Михайло Райда.
Асистенти – Михайло Лялюк, Тарас Шопа.
4-й арбітр – Віктор Магурський.
Делегат – Іван Староста.

ФК «Вікторія» Біла Церква – ФК «Карпати» Перечин 0:4

Голи: Місяйло, 39, 47, 70+3, Савко, 70.

Вікторія: Річард Мийсарош, Олександр Грін, Маріус Форкош, Василь Дорунда, Іван Ціпле, Василь Фонта, Василь Станкович, Санду Бокоч, Юрій Мойш, Едвард Грін, Михайло Попша.
Тренер: Попша А.

Карпати: Василь Мучичка, Роман Головчак, Ігор Мегела, Валентин Мешко, Олександр Прудкий, Іван Шип, Дмитро Геровський, Євген Савко, Михайло Попович, Сергій Місяйло, Іван Мицька.
Тренер: Стецьо Е.

Вилучення: Станкович, 61.

Тарас Галушка

ФОТОРЕПОРТАЖ з стадіону села Вишково Ви можете переглянути на офіційній сторінці Вконтакте.
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1260 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: