Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Перечинські юнаки перемагають концгазівських (ФОТО)
13:50
Перечинські юнаки перемагають концгазівських (ФОТО)
У центральній зустрічі юнацької першості Західної зони футболісти Перечина взяли гору над "Вітязем".

Перечинські юнаки перемагають концгазівських (ФОТО) Сам поєдинок розпочався з невеликим запізненням, через те, що більшість гравців Концгазо брало участь у грі першого туру чемпіонату ДЮФЛУ у складі СДЮСШОР, по закінченні якої одразу поїхали грати в Перечин.

Можливо саме через втому гості пропустили вже на старті матчу. На 4-ій хвилині Іванчо вивів на рандеву з голкіпером Олександра Ковцуна і той результативно завершує атаку – 1:0.

Після активних стартових хвилин, трохи згодом перечинці заспокоїлись і вже Вітязь частіше йшов вперед. Нападник гостей Ніцкулич вийшов на ударну позицію з правого краю і пробивав з 10 метрів, голкіпер відбив ногою.

Вже під кінець тайму воротар Карпат Валько ще раз врятував свою команду від вірного голу. Габовда закинув у штрафну на хід партнеру, який намагався головою пробити повз голкіпера та Володимир вдало зіграв на виході і відбив досить складний удар.

Початок другого тайму знову був за господарями. На 39-ій хвилині Лешанич виводить на ворота Миколу Іванча, який на якусь мить випереджає Костика і б'є мимо нього – 2:0.

Та вже на 46-ій хвилині концгазовці зуміли скоротити відставання. Після подачі зліва Ніцкулич у верховій боротьбі із захисником та воротарем переправляє м’яч головою у сітку воріт – 2:1.

Карпатівці змушені були приділити більше уваги грі в захисті, щоб утримати переможний рахунок. І час від часу конструюючи швидкі атаки. На 53-ій хвилині, в одній з атак одинадцятка Вітязя розстрілював ворота з шести метрів, але Жолтанич в останній момент заблокував небезпечний удар у підкаті.

На 60-ій хвилині захисник гостей Євген Купар віддав слабкий пас назад, який перехопив Віталій Кучерявий, обійшов захисника і у ближньому бою переграв воротаря – 3:1.

В останні десять хвилин Вітязь намагався відігратись. Так після подачі з лівого флангу м’яч опускався у ворота та Валько зумів перевести круглого у стійку. Ще одного разу воротар перечинців зіграв надійно після удару з 22 метрів.

Тож Карпати здобувають важливу перемогу над прямим конкурентом за медалі і наздоганяють їх у турнірній таблиці.
 
P.S. Після матчу арбітр відмовився надавати протокольні дані.


Арбітр – Мирослав Горгош
 
ФК «Карпати» Перечин – ФК «Вітязь» Концгазо 3:1

Голи: Ковцун, 4, Іванчо, 39, Кучерявий, 60 – Ніцкулич, 46.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 624 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: