Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Перечинські юнаки сильніші невицьких (ФОТО)
14:20
Перечинські юнаки сильніші невицьких (ФОТО)
У матчі між юнацькими колективами перечинських "Карпат" та "Невицького Замку" впевнену перемогу святкували господарі поля.

Перечинські юнаки сильніші невицьких (ФОТО) Відзначившись тричі впродовж восьми хвилин вони декласували опонента, який нічим не зміг відповісти.

На старті поєдинку перечинці діяли дещо активніше своїх суперників. Проте маючи невелику перевагу у моментах реалізувати їх не судилося. На останньому рубежі їм, відверто, не фартило. Або воротар суперників надійно виконував свою роботу, або ж, самі гравці перечинської команди не могли реалізувати свої можливості, як от у середині першого тайму, коли поперечка завадила їм вийти вперед. 

Футболісти "Невицького Замку" теж, не відсиджувались на своїй половині поля, а намагались гостро контратакувати. Проте створити щось загрозливе в них не надто виходило. Перший тайм констатував: все, на що спромоглись команди - це зберегти свої ворота сухими. 

Але вже у таймі другому картина докорінно змінилась. В першу чергу, стараннями господарів поля, які ще інтенсивніше насідали на ворота суперника. І на 47 хвилині втілити перевагу у забитий м'яч вдалося Віталію Прудкому. Заробивши небезпечний стандарт за кілька метрів до штрафної оборонець його чудово реалізував. Щоправда, є у забитому м’ячі і провина голкіпера, оскільки удар було нанесено саме у кут воріт, який він закривав.

Після цього перечинці й не думали скидати обертів, за що було нагороджені ще одним забитим м’ячем. На 52 хвилині стрімка атака лівим флангом завершилась прострілом у штрафний майданчик, де ніким не прикритий Ігор Мегела без зайвих перешкод подвоює перевагу - 2:0.

Не проходить й двох хвилин як результат матчу було зроблено. Цього разу прохід правим флангом з подальшим пасом у карну площу завершує Михайло Попович - 3:0.

Відзначившись тричі господарі забезпечили собі комфортний рахунок, який вони, без особливих проблем, змогли зберегти. А невиччани отримавши таку кількість голів у свої ворота протягом короткого періоду не знайшли в собі сили переламати хід поєдинку.


Стадіон "Карпати" Перечин. 50 глядачів

Арбітр: Анатолій Гал (Виноградів)
Асистенти: Юрій Яцкович, Едгар Біндас, Денис Федяй (Виноградів)
Делегат: Іштван Біров (Берегово)

Юнаки: "Карпати" Перечин - "Невицький Замок" Невицьке 3:0

Голи: В. Прудкий 47; І. Мегела 52; М. Попович 54.

"Карпати" П: Полинець, Прудкий, Макар, Мегела, Луцяк (Ковач 40), Зизич, Лешанич, Кучерявий (Жолтанич 49), Король (Ляховець 51), Іванчо (Бартованець 51), Попович
Тренер: Едуард Стецо

"Невицький Замок": Старух, Кілб, Ігнат, Паковбя (Гросош 44), Ковальчук, Бадюл, Попович (Повідайчик 39), Лютянський, Бутрик, Хорошун, Матолці (Коляч 44)
Тренер: Іван Матьовка

Попередження: Ігнат 5, Бутрик 31, Бадюл 48, Зизич 50
Олександр КУРТА
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 844 | Додав: lobda | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 1
1 Олександр  
0
Поковба, Матолчі, Копач вот правельні фамілії, так що виправте.

الاسم *:
Email *:
كود *: