Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Перечинські юнаки закріплюють лідерство (ФОТО)
22:44
Перечинські юнаки закріплюють лідерство (ФОТО)
Перечинці не гостинно обійшлися з ракошинськими юнаками.

Перечинці не гостинно обійшлися з ракошинськими юнаками.

Однозначним фаворитом у юнацькій зустрічі виступали господарі. Хід поєдинку це тільки підтверджував.

У першу десятихвилинку гострими ударами відзначились Іванчо та Керецман. А на 12-ій хвилині, за допомогою стандарту, господарі вийшли вперед. Ігор Мегела, за вказівкою тренерського штабу, пішов на подачу з кутового, і вдало змакнув передачу на дальній стійці.

Лешанич мав чудову нагоду, впіймавши м’яч на ногу пробивав з 17 метрів, але удар по центру воротар забрав. В середині тайму Станіслав Зізич, який впродовж матчу часто вкидав м’яч з ауту на декілька десятків метрів, закинув Керецману м’яч на хід і той втік на побачення з голкіпером, легко перекинувши його. 2:0.

У Ракошина помітною активністю вирізнявся Юрій Левкулич, три не точні удари якого були всією гостротою, яку створили гості.

Карпати продовжували обстрілювати ворота Гегедоша. Так Король після подачі з штрафного з близької відстані не влучив у рамку воріт. На 29-ій хвилині Король вдало асистує Іванчові, який з шести метрів переграє воротаря.

За п’ять хвилин після відновлення гри рахунок став ще більшим. Богдан Макар виконав навісну передачу зі штрафного, на дальній стійці Мегела прострілив вздовж воріт, а Микола Іванчо з семи метрів відправляє м’яч у сітку воріт.

У гостей втратив нагоду забити Андрій Ваш, який на швидкості вибіг на Прудкого. Перший удар кіпер відбив, а добивання Андрія вийшло заслабким і воротар встиг зупинити круглого до лінії воріт. На 51-ій хвилині Кучерявий здійснив рейд по центру із послідуючим пасом на Іванча, який з 16 метрів пробиває точно під стійку і завершує погром Ракошина.

Перечинці продовжують йти на першому місці з відмінним гольовим запасом.


Арбітр – Юрій Бобаль
Асистенти – Вадим Запрутняк, Мирослав Горгош
Делегат матчу – Михайло Митровський

м. Перечин, стадіон «Зоря»
Глядачів 150.

ФК «Карпати» Перечин – ФК «Ракошино» 5:0

Голи: Мегела, 12, Керецман, 20, Іванчо, 29, 41, 51.

Карпати: Віталій Прудкий, Іван Полинець, Богдан Макар, Станіслав Зізич, Ігор Мегела, Віктор Луцяк, Віталій Лешанич, Ярослав Король, Віталій Кучерявий, Сергій Керецман, Микола Іванчо.
Запасні: Дмитро Геровський, Ростислав Жолтанич, Іван Ковач, Олександр Риган.
Тренер – Едуард Стецьо.

Ракошино: Артур Гегедош, Роберт Ваш, Володимир Перевузник, Станіслав Уста, Андрій Деркач, Назар Макусій, Владислав Андрейко, Юрій Левкулич, Андрій Ваш, Олександр Дуб, Ілля Ремета.
Запасні: Олександр Лазар, Вадим Пеца, Карло Ваш, Олександр Назаров, Василь Ковбин, Євген Решетар.
Тренер – Артур Морщук.

Попередження: Зізич, 20, Лешанич, 31, Риган, 60 – Перевузник, 10, Пеца, 65.

Тарас Галушка

ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу Ви можете переглянути на офіційній сторінці Вконтакте.

Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 878 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: