Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Перечинські Карпати сильніші за Невецьке (ФОТО)
11:03
Перечинські Карпати сильніші за Невецьке (ФОТО)
Невиччани не зуміли дати гідного опору команді Едуарда Стеця.

Невиччани не зуміли дати гідного опору команді Едуарда Стеця.

Старт поєдинку пройшов у не високому темпі, суперники приглядались один до одного. Та першими наблизились до воріт гості Утцюський з правого краю віддав у район п’ятнадцяти метрів, звідки Місяйло запустив сферу набагато вище воріт. Підопічні Матьовки відповіли більш якісним моментом. Після удару зі штрафного від Бойка, за перечинців зіграла хрестовина воріт.

Вже з середини тайму гості почали все частіше пробиратися до володінь Геці. Подачу з кута поля від Ігора Кузнецова намагався втілити у гол Вишневський, та перший його удар виніс з лінії воріт захисник, а другий - забрав голкіпер. На 34 хвилині підключення правого захисника Страшкулича, завершилось подачею на дальню стійку, звідки Утцюський прострілив вздовж воріт, а Місяйло закотив шкіряного у пусті ворота.

До кінця першої половини гри Вишневський відзначився найбільшою активністю біля чужих воріт. Два рази Олег прицільно пробивав, після подач з корнера. Ще одного разу він виступив асистентом для Штулера, та удар Михайла пройшов біля стійки.

Після перерви господарі поля перехопили ініціативу та до реальних нагод у них не дійшло. Відзначились знову «Карпати», Вишневський, на десятій хвилині другої половини гри, обікрав останнього захисника Невицького Дудника, і втікши на побачення з голкіпером, з доволі гострого кута, проводить другий гол своєї команди.

На 62-ій хвилині лівий захисник зелено-жовтих Лелекач небезпечно пішов у стик із суперником, за що отримав жовту, яка виявилась для нього вже другою. Й без того відчутна перевага гостей, стала ще більшою. Ще два голи у ворота «Невицького замку» були цілком прогнозовані. Третій гол прийшов після подачі кутового від Ігора Кузнецова. Місяйло продовжив передачу п’яткою, а на дальній вже чекав Віталій Кузнецов, який і став автором голу.

За десять хвилин до закінчення матчу активний Сергій Місяйло вдало запресингував спочатку захисника, а далі і воротаря господарів, відібравши у останнього м’яч, переправив його вже у пусті ворота.

Вже ближче до фінального свистка нападник Невицького Матолчі не використав дві стопроцентні можливості для голу престижу. В обох випадках голкіпер перечинців був на висоті.

Завдяки цій виїзній перемозі, «Карпати» піднімаються на другу сходинку, маючи однакову кількість пунктів з першим «Локомотивом».


Арбітр – Віктор Печунка.
Асистенти – Олександр Холазнюх, Сергій Дребужан.
Делегат матчу – Ярослав Маєревич

Стадіон Невицьке. Глядачів 400

ФК «Невицький замок» Невицьке - ФК «Карпати» Перечин 0:4

Голи: Місяйло, 34, 81, Вишневський, 54, Кузнецов, 72.

Невицьке: Михайло Геці, Іван Дранчак, Іван Дудник, Володимир Лелекач, Мирослав Данко, Михайло Головчак, Віталій Бойко, Іван Диковець, Сергій Арбузов, Йосип Матолчі, Роман Стегура.
Запасні: Богдан Юска, Юрій Повхан, Анатолій Сегедій, Анатолій Шалатін.
Тренер – Іван Матьовка.

Карпати: Василь Мучичка, Едуард Стецьо, Олександр Головей, Віталій Кузнецов, Ігор Кузнецрв, Максим Фрайтик, Михайло Штулер, Олег Вишневський. Юрій Утцюський, Сергій Місяйло, Богдан Страшкулич.
Запасні: Олег Ляховець, Василь Дьондя, Константин Лешко, Юрій Рогулич, Олександр Гойс, Василь Синьович.
Тренер – Едуард Стецьо.

Попередження: Лелекач, Бойко – Страшкулич, Вишневський, Кузнецов В.

Вилучення: Лелекач, 62.


Арбітр – Сергій Дребужан
Асистенти – Олександр Холазнюх, Віктор Печунка.
Делегат матчу – Ярослав Маєревич

Стадіон Невицьке. Глядачів 100

ФК «Невицький замок» U-17 Невицьке - ФК «Карпати» U-17 Перечин 1:1

Голи: Хорошун, 18 – Керецман. 51.

Невицьке: Ерік Гречка, Євген Янкович, Віткор Фесай, Олександр Поковба, Андрій Бугрик, Михайло Бадюл, Владислав Хорошун, Валерій Ігнат, Олег Попович, Костянтин Костик, Юрій Кілб.
Запасні: Андрій Щербанич, Владислав Лютнянський, Михайло Кілб, Ян Граб.
Тренер – Іван Матьовка

Карпати: Іван Полинець, Віктор Луцяк, Ігор Мегела, Сергій Керецман, Михайло Попович, Микола Іванчо, Віталій Кучерявий, Станіслав Зизич, Віталій Лешанич, Дмитро Геровський, Віталій Прудкий.
Запасні: Сергій Щербанич, Ярослав Король, Богдан Макар, Іван Ковач, Ростислав Золтанич, Олександр Риган, Мілан Журах.
Тренер – Едуард Стецьо.

Попередження: Геровський.

Вилучення: Бадюл, 25.
Тарас Галушка

ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу Ви можете переглянути на офіційній сторінці Вконтакте.

Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1230 | Додав: lobda | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: