Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Перечинські "Карпати" у битві за золото перемагають Бобовище (ФОТО)
17:05
Перечинські "Карпати" у битві за золото перемагають Бобовище (ФОТО)
У «золотому» матчі юнаків Першої ліги Західної зони перечинська команда здобула звитягу над суперником з Мукачівщини.

Перечинські Номінальні господарі поля, «Карпати», розпочали гру більш жваво. Ледь не кожна атака несла загрозу воротам Бобовища. Попович з близької відстані пробив повз воротаря та захисник червоно-білих підстрахував і виніс круглого. Та вже на 3-ій хвилині той таки Попович забив гол у пустий кут воріт, після передачі від Кучерявого. 1:0.

Гостям знадобилось десять хвилин, щоб оговтатись від швидкого голу. Після цього вони почали користуватися помилками оборони суперника. Сартованець у боротьбі за м’яч зіткнувся з своїм воротарем у карній зоні, а Петах підхопивши шкіряного затягнув з ударом по пустих воротах і кіпер встиг повернутися і відвести загрозу. Далі більше, аут з лівого краю Петах головою продовжив у штрафну, де Василь Федака небезпечно пробивав головою, але біля стійки. Ще одного разу Петах вдало скинув круглого Качуру, після довгої передачі зі своєї половини поля. Юрій втік від захисників на ворота, але пробив з восьми метрів вище воріт.

На 22-ій хвилині жовто-сині показали супернику як треба реалізовувати моменти. Зизич зліва подав у штрафну, Керецман не дотягнувся, але на дальній кут воротарської зони набіг Кучерявий, який пробив голкіпера. 2:0.

Підопічні Гички використовували чисто англійський стиль гри, з довгими передачами вперед на двох нападників. Після такої довгої передачі Шаленик випередив воротаря, який не встиг на перехват, і бив вже у практично порожні ворота та Прудкий врятував свою команду. Згодом був ще один схожий момент, та в цьому випадку Шаленик вирішив перекинути голкіпера та м’яч пройшов мимо пустої рамки.

Бобовище продовжувало штурмувати ворота Полинця. Лакатош на фланзі пройшов захисника і прострілив у штрафну, Шаленик з шести метрів пробив у воротаря. Машіка змістившись з правого краю у центр пробивав з 17 метрів у ближній кут, воротар забрав. Після подачі з кута поля Василь Федака виграв верхову боротьбу, але м’яч пройшов трохи вище воріт.

У другій половині гри мукачівські футболісти намагались будь-що відігратись. Перечинці демонстрували відмінну гру у короткий пас, але програвали підбори у центрі поля.

 Микола Федака віддав у штрафну на Шаленика, той відпасував далі на Качура, та Юрій з десяти метрів поцілив у стійку. Машіка увірвався у штрафну з лівого краю і пробив, воротар переводить на кутовий. Після подачі з корнеру Герич пробив у ближній кут та захисник виніс м’яч з лінії. Ще одна подача з кута поля і Герич знову пробиває, на цей раз результативно. 2:1.

Через п’ять хвилин після голу, карпатівці цілком могли залишитись у меншості. Лешанич навмисне вдарив ззаді по ногам Машіку, який був без м’яча. Та арбітр матчу обійшовся лише жовтою.

Прямолінійний футбол у виконанні червоно-білих все менше давав результату. Карпати перебудували гру в обороні, опустивши фактурного Поповича у задню лінію.

На 56-ій хвилині Перечин провів вдалу атаку лівим краєм, звідки Щербанич прострілив у штрафну на Керецмана, який з восьми метрів вколотив сферу у сітку воріт. 3:1.

Ще через дві хвилини підопічні Стеця розігнали швидку контратаку, після подачі кутового біля своїх воріт, і вийшли два в одного. Савко протягнув м’яч до штрафної і віддав на Керецмана, який з декількох метрів забив свій другий гол у матчі. 4:1.

Радість вболівальників з Перечина була як завжди бурхливою, але носила і провокативний характер, не повагу до суперника.

Під кінець гри у бобовищанців вже мало що виходило попереду. Найреальніша нагода була після подачі Машіки і удару головою Миколи Федаки з семи метрів, але чудовий сейв виконав Полинець, перевівши м’яч на кутовий.

Тож Карпати здобувають чемпіонство у Західній зоні Першої ліги і готуються до суботньої зустрічі з ясінянцями у Поляні. У вирішальному поєдинку сезону юнаків Бобовища підвела реалізація, над чим вони і будуть працювати впродовж зимніх канікул.
 

Арбітр – Вадим Запрутняк
Асистенти – Юрій Шимон, Ілля Вовчанський
Делегат матчу – Йосип Шитєв
 
смт Середнє, глядачів 100
 
ФК «Карпати» Перечин – ФК «Бобовище» 4:1

Голи: Попович, 3, Кучерявий, 22, Керецман, 56, 58 – Герич, 44.

Карпати: Іван Полинець, Віталій Прудкий, Богдан Макар (Віталій лешанич, 36), Ігор Мегела (Ярослав Король, 70), Михайло Сартованець (Андрій Ряблик, 63), Станіслав Зизич (Віктор Луцяк, 44), Євген Савко, Сергій Щербанич, Віталій Кучерявий (Дмитро Геровський, 55), Сергій Керецман (Микола Іванчо, 66), Михайло Попович.
Запасні: Ростислав Долганич.
Тренер – Едуард Стецо.

Бобовище: Михайло Куцкір, Дмитро Лакатош, Євген Машіка, Ярослав Герич (Вадим Гонак, 70), Василь Петах, Віктор Шаленик, Юрій Качур, Євген Лаішев, Микола Федака, Василь Федака (Василь Анталовський, 49), Валентин Фонтош (Валерій Савчинець, 60).
Запасні – Мирослав Кельман, Станіслав Головачко.
Тренер - Володимир Гичка.

Попередження: Попович, 19, Зизич, 43, Лешанич, 51, Керецман, 55.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1293 | Додав: lobda | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 1
1 вася  
0
шалу-ла-луу пе-ре-чиин..

الاسم *:
Email *:
كود *: