Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Перечинські "Карпати" у спарингу переграють "Віолу"
21:33
Перечинські "Карпати" у спарингу переграють "Віолу"
Перечинські «Карпати» в рамках підготовки до нового футбольного сезону провели товариський матч з командою «Віола» Худльово.

Перечинські «Карпати» в рамках підготовки до нового футбольного сезону провели товариський матч з командою «Віола» Худльово.

Цей поєдинок тренерським штабом розцінювався, в першу чергу, як можливість перевірки реального фізичного стану футболістів, визначення складу команди на першу офіційну гру цього сезону, яка відбудеться в неділю 22 березня. Перечинці на стадії 1/16 розіграшу кубка Закарпатської області прийматимуть команду с.Вільхівців Тячівського району.

Матч «Карпати» розпочали дуже активно. Вже на третій хвилині прохід по центру Юрія Утцюського захисники гостей зупинили лише ціною порушенням правил у власному штрафному майданчику, за що суддя призначив 11-метровий удар, який чітко реалізував Едуард Стецьо. Не пройшло й двох хвилин, як уже сам Юрій Утцюський відзначився забитим м’ячем. Гості явно не очікували такого розвитку подій. Вони дуже часто втрачали м’яч, в їхніх діях відчувалася невпевненість. Натомість «Карпати» намагалися діяти активно, застосовуючи пресинг й атакувати флангами. Всередині першого тайму після розіграшу кутового удару Олег Ляховець головою забиває третій гол.

Після перерви «Віолі» вдалося дещо вирівняти гру. На початку другого тайму гості мали декілька можливостей відзначитись. Але їхнім гравцям забракло влучності. Натомість «Карпатам» вдалася хороша атака правим флангом, яку ударом головою завершив Місяйло (молодший). Всередині другого тайму гості все ж таки зуміли забити гол у ворота господарів. Після пробиття штрафного удару воротар «Карпат» відбив м’яч перед собою. Першим на добиванні виявився нападник гостей, який і переправив його у сітку воріт «Карпат». Як виявилося, проведений гол був останнім у цій зустрічі.

В підсумку впевнена перемога перечинців з рахунком 4:1, які з хорошим настроєм і як показала ця зустріч досить непоганим рівнем гри підходять до відповідального матчу в кубку області. Приємно відмітити, що тренерським штабом робиться ставка на місцевих футболістів.

В складі «Карпат» зіграли: воротар Трофіл, польові гравці - Е.Стецьо (Рогач), Котьо, Костик, Утцюський, Фрайтик, Ляховець, Кузьма, Вишневський, Кузнецов В., (Місяйло), Місяйло (молодший), Кузнецов, Дмітрієв, Штулер.

Тренер команди – Турецький Костянтин.

До відома вболівальників:

У неділю 22 березня на стадіоні «Зоря» відбудеться матч 1/16 розіграшу кубка Закарпатської області з футболу між командами ФК «Карпати» Перечин – ФК «Вільхівці» Тячівський район. Початок гри – 14.00 год.


Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 817 | Додав: lobda | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: