Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Перечинські Карпати вдруге перемагають
22:50
Перечинські Карпати вдруге перемагають
В другому турі чемпіонату області з футболу в першій лізі перечинські «Карпати» приймали команду з Ужгородщини ФК «Вітязь» с.Концгазо.

В другому турі чемпіонату області з футболу в першій лізі (західна зона) перечинські «Карпати» приймали команду з Ужгородщини ФК «Вітязь» с.Концгазо.

Цей матч видався надзвичайно напруженим і безкомпромісним. Обидві команди прагнули здобути перемогу.

В першому таймі гра проходила в рівній боротьбі, жодній з команд не вдалося вразити ворота суперника. По-перерві, на самому початку другого тайму «Карпати» отримали чудовий шанс відкрити рахунок в зустрічі. За недозволену гру у власному штрафному майданчику арбітр матчу призначив у ворота «Вітязя» 11-метровий штрафний удар. На жаль, Олег Ляховець не зумів переграти голкіпера гостей. Але ця невдача не знітила нашу команду. І вже на 65 хвилині Сергій Місяйло точним ударом відкриває рахунок у зустрічі.

Пропустивши в свої ворота, гості намагалися відігратися. Один раз це їм навіть вдалося, але суддя не зарахував взяття воріт, зафіксувавши положення поза грою.

Кінцівка зустрічі пройшла дуже напружено й емоційно. Не обійшлося й без вилучення в складі гостей. Але, все ж таки «Карпатам» вдалося втримати переможний рахунок і здобути другу поспіль перемогу в цьогорічному чемпіонаті.

Порадували своїх прихильників і юнаки «Карпат», які здобули переконливу перемогу з рахунком 5:1. Забитими голами відзначились Керецман Сергій, Прудкий Олександр, Попович Михайло та Іванчо Микола (двічі).


Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1074 | Додав: lobda | Рейтинг: 3.7/3
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: